Turkish Airlines în România - 20 de ani de călătorii reușite

De 20 de ani, călătoriile reușite cu Turkish Airlines trec și prin România. Marți, 17 decembrie, compania aeriană Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de când operează zboruri România – Turcia. Evenimentul a avut loc în Bamboo Grand Ball Room din București, în prezența artistului Horia Brenciu și a partenerilor de afaceri invitați la aniversare.

Seara a început cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines în România, precum și a valorilor și, în special, a planurilor pe care compania aeriană le are. Evenimentul a continuat cu două momente artistice speciale – concertul susținut de Horia Brenciu și spectacolul inedit al acrobaților din trupa Xtreme. ,,Zborul” acestora din urmă le-a amintit invitaților de istoria și calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le oferă în întreaga lume.

În semn de mulțumire pentru activitatea depusă și colaborarea fructuoasă, reprezentanții companiei au înmânat premii partenerilor de afaceri.

Printre aceștia s-au numărat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company și Cargo-Partener Expediții.



Anul 2013 a însemnat o serie de realizări pentru Turkish Airlines, una dintre acestea fiind deschiderea celei de-a doua destinații de zbor din România și totodată celei de-a 231-a destinații din lume – Constanța. De asemenea, tot în acest an, compania a obținut pentru a treia editie la rând titlul de ,,Best Airline in Europe” în cadrul Skytrax World Airline Awards.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod