Mihai Albu, totul despre accesoriile pentru ocazii speciale

Doua tocuri pe un pantof, platformele suprapuse, tot felul de aplicatii, care mai de care mai sofisticate sau iesite din comun.
Doua tocuri pe  un pantof, platformele suprapuse, tot felul de aplicatii, care mai de care mai sofisticate sau iesite din comun. Toate acestea ar putea trece cu succes ca si marci inregistrate Mihai Albu, dar... in alta tara, imi spune designerul cu un usor regret.

Ce purtam in sezonul cald?


Se continua tendintele din sezoanele trecute, cele de calapod rotunjit, platforme si platouri. Tocurile inalte sunt alegerile cele mai bune pentru ocaziile speciale, pentru iesirile spectaculoase si cu pretentii.

Este adevarat ca si pentru zi a aparut aceasta tendinte a platourilor si tocurilor inalte, insa in opinia mea acestea sunt destul de incomode pentru acest moment al zilei, pentru ca obosesc piciorul. Eu spun ca acestea ar trebui pastrate pentru ocaziile speciale.
 

Exista o varianta, o propunere de ceva timp, in care, chiar daca apare un platou in partea din fata, tocul este foarte gros si atunci vorbim de o stabilitatea mai buna. Insa raman la parerea mea, ca acestea trebuiesc pastrate pentru ocaziile speciale.

Care este must-have-ul sezonul cald in materie de incaltaminte?


Eu pot sa va spun pe ce am mers eu. Am vorbit, in mare despre tendintele in ceea ce priveste calapodul si structura, dar acum fiecare interpreteaza in stilul propriu, iar eu pot sa va spun ce am pregatit eu pentru sezonul primavara-vara 2010.

Colecti pe care am lansat-o in noiembrie, anul trecut, este dedica fetitei mele. In perioada respectiva eram foarte entuziasmat si foarte fericit si atunci am elaborat o linie pe multe pasteluri, multa culoare, ceva plin de flori, o colectie organica, o colectie inspirata din arhitectura lui Antoni Gaudi, arhitectul Art Nouveau al Barcelonei, in care nimic nu este ceea ce pare a fi.
Este o colectie si structurala si organica, in acelasi timp, o colectie care se bazeaza pe foarte multe elemente de incaltaminte, in tot felul de alaturari si suprapuneri.  

Astfel ca s-a ajuns ca o sandala sa aiba la un picior doua tocuri sau ca mai multe perechi de incaltari sa aiba doua sau trei platforme si doua platouri. Prin aceste suprapuneri se ajunge la o inaltime de 20 de cm. Evident ca este o incaltaminte de ocazie, insa in acelasi timp este o incaltaminte care are la baza un pantof perfect normal. In momentul in care incep sa scot aceste elemente, ramane un pantof normal, chiar banal, insa prin aceasta alaturare, fara sa mai vorbim de paleta coloristica, capata spectaculozitate.

Unde pot fi purtate aceste modele?


Poate in club, poate la un eveniment special, atunci cand tinuta este mai terna, este cu foarte putine taieturi, nu este foarte spectaculoasa. In general, se foloseste acest timp de incaltaminte in momentul in care se face focus pe accesorii, pentru ca altfel iese o varza.


Intotdeauna accentul se pune pe un anumit segment din tinuta...


Da. De exemplu, nu trebuie sa fie si centura si incaltaminte si plic. Este foarte mult. Dar doua elemente se pot alege. Sa zicem, o geanta cu un colier. Sau incaltamintea cu un colier. Sau doar incaltamintea, daca este foarte spectaculoasa. In aceast context, trebuie aleasa rochia pe masura, nu neaparat banala, terna, dar sa fie una fara multe taieturi, o rochie mai putin spectaculoasa.

Daca vorbim despre incaltamintea pentru birou. Ce trebuie sa alegem in aceasta vara din acest punct de vedere?


Aici vorbim despre o incaltaminte office, care trebuie sa fie in primul rand comoda. In acest caz poate sa apara un toc de un 7 cm, maxim 9. O incaltaminte ingrijita, asa cum am spus si mai sus, neaparat comoda pentru ca femeile trebuie sa stea minimul 8 ore in picioare sau chiar daca nu se intampla acest lucru, faptul ca este obligata sa faca foarte multe drumuri, duce evident la oboseala picioarelor.
Nu trebuie aleasa o culoare tare, iar tocurile nu trebuie sa fie extraordinar de subtiri.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 17 Mar 2010, 10:42
    pantofii ce prea tari si cismele

    e prea tare sunt cei mai mijto pantofi si cisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*:*:**:*:**:*:*:*:*::X:X:X:XX:X:

    0
    0

  • alexandra pe 4 Mar 2010, 16:06
    frumoase

    foarte misto, da dovada de mult bun gust si creativitate, dar cine s-ar catara pe astfel de tocuri? hai o data, poate, dar cam atat. ceva balerini face mihai albu? cizme fara toc?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod