Tendinţe în sezonul primăvară - vară 2017: ce se poartă în materie de stil masculin 

Moda masculină se schimbă de la an la an, designerii vestimentari ţinând cont atât de sezon, cât şi de materialele si culorile care sunt mai usor de purtat şi de asortat. Anul acesta, se pune accent pe culorile deschise, care avantajează barbatul modern, atent la ţinutele sale.
Astfel, se poartă sacourile care au în compozitie in si bumbac, în culori deschise, care sunt uşor de asortat în diferite tinute casual sau smart casual. Sacourile care au în compoziţie bumbac şi in sunt foarte lejere, conferă libertate de mişcare şi pot fi purtate cu pantaloni chinos, camaşă şi pantofi sau mocasini. Totodată, orice tinută poate fi completată cu o vestă care are in compoziţie in, iar aceasta poate fi tot in culori deschise. Şi sacourile care au in compozitie vâscoză, elastan sau lycra pot fi purtate sezonul acesta, insă este important ca ele sa se asorteze cu ţinuta.

Cat despre pantaloni, acestia pot fi în diferite culori si modele, se poate opta pentru pantalonii chinos, în culori deschise sau se poate opta pentru pantalonii cu imprimeu subtil, care vor da o notă de stil oricarei tinute. Pantalonii simpli sau cu imprimeu subtil sunt foarte uşor de asortat în diferite ţinute, pot fi purtaţi cu camaşă si sacou sau pot fi purtaţi cu tricouri polo. Avantajul acestor pantaloni este ca pot fi purtaţi atât în ţinute casual, cât şi în ţinute elegante, business sau smart casual, în funcţie de piesele vestimentare pe care le alegi pentru a-ţi completa ţinuta!

Tricourile polo sau cele cu decolteu in “V” sunt in continuare în topul preferintelor cand vine vorba de moda masculină. Pentru a scoate în evidenţă tricourile polo, anul acesta se poartă cele cu imprimeu urban sau tradiţional. Acestea au cateva detalii, special create pentru cei care vor sa iasă din anonimat şi sa poarte un model unicat. Având o textură fină şi o croială slim fit, aceste tricouri sunt perfecte pentru zilele relaxate la birou sau pentru plimbarile în oras. Şi in cazul tricourilor cu decolteu in “V” se poate opta pentru cele cu imprimeu sau se poate opta în continuare pentru cele simple, în culori clasice. Compoziţia din bumbac le face usor de purtat în orice moment al zilei, chiar şi atunci cand temperaturile sunt mai ridicate.

Nu in ultimul rând, din colecţia pentru sezonul primavară – vară 2017 nu fac excepţie sacourile elegante, dar nici pantalonii şi pantofii eleganti. Piesele vestimentare elegante sunt special create pentru bărbatul modern, care participă mereu la evenimente de tip cocktail sau la alte evenimente importante. Pantofii eleganţi din piele sunt special creaţi pentru a completa cu succes orice ţinută business sau elegantă. Totodată, pantofii care au un model simplu pot fi purtaţi în ţinute casual sau smart casual, în funcţie de preferinte. De exemplu, o pereche de pantofi din piele se poate asorta cu o pereche de pantaloni chinos şi un tricou polo.

Sursă: don-men.com
Foto: don-men.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod