Tendinte de vara de la Catalin Botezatu

Time Out, de toate pentru toti

Colectia de vara 2009 a acestui brand variaza de la cultura de strada la stil de viata, de la religii la psihologia aspectului fizic, perfecta pentru persoanele cu personalitate puternica.

Daca este sa ne referim la piesele inpirate din curentul etnic, vorbim despre imprimeuri, croieli simple sau interesante. De asemenea, designerii au folosit ca si sursa de inspiratie era Cleopatrei cu accesorii aurii, argintii, margele, pantaloni evazati, materiale vaporoase, rochii in stil antic, creponate.

Un alt stil care se remarca este stilul hippy. Bluzele brodate si detaliile aplicate, cusaturile pierdute si motivele florale, imprimeurile, patch-urile si si talismanele.

Nu puteau sa lipseasca din moda, materialelor eco. Asadar materialele naturale, motivele botanice si structurale, in general naturalul este la loc de cinste.

Tina R, recomanda o baie de culori

Din perspectiva celor de la Tina R, vara care se apropie este incarcata de culoare, in tonuri bine alese si combinatii cat mai dinamice. De la tonuri simple de alb, negru, gri, pana la cromatica solara. Designerii acestui brand te indeamna sa alegi imprimeurile ingenioase, geometrice sau florale.

Jolidon, noutatea este la ea acasa

In materie de materiale tendinta merge catre cele subtiri, fine, care asigura confort. Micofibra sau lucra lucios. Se poarta culorile metalizate, dar si griul, auriul si bejul. La sutiene descoperim un decolteu amplu accentuat de taietura geometrica a cupelor. De asemenea, exista modele de sutiene cu forma triunghiulara fara sarma si burete. Pentru persoanele robuste, brandul propune un costum de baie intreg, cu o constructie ascunsa, care da o nota de eleganta si modernitate.

Hondos, sex-appeal-ul este cuvantul de ordine

Costumele de baie din colectia acestui brand au imprimeuri cu dungi si flori in cele mai nonconformiste combinatiii. Croielile si decupajele surprinzatoare, indraznete si materialele speciale fac ca fiecare piesa sa fie unica.

Club Neuf si Just Cavalli Swimwear Collection 2009

Tendintele din anul 2009 s-au mai schimbat. Se poarta costumele de baie din doua piese, iar daca vrei sa ai un decolteu provocator poti folosi sutienele legate dupa gat. In acest an designerii recomanda costume de baie care vin la pachet cu jachete, ochelari de soare supradimensionati, genti si tocuri inalte.

Daca esti o femeie pasionata de costumele de baie, nimic nu se potriveste mai bine in aceasta vara decat topurile cu banda lata sub cupe, care ridica si contureaza frumos sanii. Bikini din satin sau cei cu imprimeuri florale sunt cei mai potriviti in aceasta vara.

Daca ai sanii mici, opteaza pentru topurile in forma de triunghi, prinse dupa gat, care fac minuni la capitolul iluzie optica. Alege orice fel de imprimeuri: flori, buline, toate acestea sunt iluzii optice care-ti pot adauga pana la o cupa in marime.

Daca vrei sa maschiezi burtica, designerii acestui brand iti propun costumele de baie intregi care sunt facute din lycra sau neopren, care-ti modeleaza perfect silueta.

LTU Studio by Liliana turoiu Udrea

Colectia primava-vara 2009 semnata de Liliana Turoiu Udrea este o colectie plina de culoare, in care s-au folosit foarte multe materiale fluide, gen matase naturala, voal, tricot foarte fin. Tema care a inspirat-o pe creatoarea este "Floral Graphic", o combinatie intre imprimueri florale si jocuri de linii si carouri. Cele mai folosite culori sunt nuantele de verde, albastru si eterna combinatie alb-negru si rosu, care nu lipseste din colectiile acestui designer.

De asemenea, in aceasta colectie se regasesc si combinatii intre pasteluri de gri si rozuri patinate, dar predominante sunt culorile puternice (turquoise, albastru, verde, galben, orange, rosu si siclam).

Catalin Botezatu, surpriza serii

Surpriza serii, colectia semnata Catalin Botezatu, a prezentat recomandarile designerului pentru tinutele de plaja din aceasta vara: costume de baie si accesorii de plaja intr-o explozie de culori vii.

Colectia Catalin Botezatu s-a remarcat prin croiala si materialele care pun in evidenta, intr-un mod subtil si elegant, frumusetea trupului scaldat in razele soarelui. De asemenea, designerul a prezentat si noua sa colectie de prosoape de baie cu forme geometrice in doua culori, ce reprezinta o premiera pentru marca Catalin Botezatu. Create special pentru piscina, ele sporesc confortul si aduc un plus de glamour tinutei de plaja/piscina.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Incze David pe 10 Apr 2011, 12:32
    vreau sa devin fotomodel

    am 17 ani.1m75.blond,ochii caprui,70kg.sunt din Harghita,vreau sa devin model.multumesc.

    2
    0

  • DRAGOMIR GINA pe 26 Dec 2010, 10:02
    sant si eu talentata in creatia vestimentara

    Toate modelele create de BOTE au eticheta lor,se vad cum sunt create,cu cata pasiune si talent eu sunt o fana a modelingului si stiu bine despre aceste creatii,si eu stiu sa creez modele,dar nu sunt cu eticheta

    0
    1

  • DRAGOMIR GINA pe 26 Dec 2010, 09:56
    sant si eu talentata in creatia vestimentara

    Toate modelele create de BOTE au eticheta lor,se vad cum sunt create,cu cata pasiune si talent eu sunt o fana a modelingului si stiu bine despre aceste creatii,si eu stiu sa creez modele,dar nu sunt cu eticheta

    0
    2

  • lu3is pe 31 Mai 2010, 00:53
    ****

    SANT SUPERBE...

    2
    0

  • ALINA pe 24 Mai 2009, 14:49
    foarte frumos

    intr adevar, niste articole superbe. tot ce inseamna culorile vii ale anotimpului estival si mult iubit de toata lumea, se regasesc in creatiile acestea. oricum, ca o concluzie si parerea proprie este ca numai culorile vii si pastelate sunt potrivite pentru anotimpul acesta. mov,albastru,roz,verde,galben,oranj,crem si alb. plus materialele vaporoase si fluide, ochelarii de soare si...........muuulta inghetata. :) . va pup

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod