TAKKO FASHION - Intampina cu stil sezonul rece

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, insa colectia toamna iarna de la Takko nu ingaduie monotoniei si melancoliei sa-ti acapareze starea de spirit si stilul. Culorile pastelate sunt in ton cu aparitiile tardive ale razelor de soare timide si pot fi asortate cu usurinta la orice tip de tinuta.
Pantalonii de piele – una dintre piesele de rezistenta ale acestei colectii - te scot din anonimat si iti pun in valoare personalitatea. Asorteaza-i cu o camasa clasica alba sau cu o bluza cu imprimeu grafic si, cu siguranta, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Incearca sa tii pasul cu haosul orasului si alege bluzele si accesoriile cu imprimeu animal print ce se  incadreaza perfect in paleta cromatica a zilelor de toamna.

Colectia este completata de clasica eleganta rochie neagra care, combinata cu un sacou sau o jacheta cambrata, iti confera siguranta si increderea necesara pentru a depasi cu succes o zi incarcata la birou.


Opteaza pentru o pereche de jeansi skinny si asorteaz-o cu un pulover pufos in nuante pastelate sau un hanorac si te vei bucura de un look comfortabil, iar plimbarile lungi prin parc se vor transfoma in clipe de recreere si desfatare.

Accesoriile se incadreaza perfect in paleta cromatica a toamnei si te scot din incurcatura indiferent de situatie. Indrazneste sa fii diferita si alege colierele statement in culori vii, care iti vor pune in valoare personalitatea si vor conferi stilului tau o nota de eleganta.


Ingaduie jocului de culori si lumini al acestui sezon sa se rasfranga in fiecare tinuta a ta si imbratiseaza schimbarea cu noua colectie Takko.  

Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod