Sporty Săpânța - Lana Dumitru pentru Moja.ro

Lana îi duce la gym pe țăranii maramureșeni din fabulosul Cimitir Vesel!
Țăranii din Săpânța, portretizați pe cât de naiv, pe atât de spectaculos în desenele unuia dintre cele mai surprinzătoare locuri din lume, Cimitirul Vesel, au avut și ei o agendă zilnică destul de încărcată la vremea lor: arat, semănat, cosit, dat de mâncare la animale, muls, recoltat, cusut, horit.

Designerul Lana Dumitru (www.LanaDumitru.com) îi face din nou relevanți pentru viața femeii contemporane, cu un lifestyle la fel de plin, de data aceasta în context urban: mersul la gym, meetinguri, lunch-uri, date-uri, drumuri cu taxiuri, ieșit în club.

După ce două colecții anterioare pentru Moja.ro, Merry Cemetery și Pink Cemetery, au fost bestseller-uri indiscutabile cu un feedback peste așteptări din partea unui public din ce în ce mai numeros, era scris în stele ca serialul fashion Săpânța va avea un nou episod.


Noua colecție Sporty Săpânța a Lanei Dumitru pentru Moja.ro propune item-uri inedite si o abordare streetwear a inspirației maramureșene, adaptate pentru femeile foarte active.

Colectia sport couture cuprinde pantaloni scurți, rochii, jachete lungi și rucsacuri, toate în mai multe variante de imprimeuri noi, avand ca elemente distinctive benzi si elastice colorate specifice echipamentelor anilor 90.
Hainele au printuri ascunse surpriză: un concept artistic care tratează sensul relațillor romantice într-o societate hiper-capitalistă individualistă în care business-ul și job-ul devin mai importante ca viața de cuplu.
Astfel, pentru a sugera o structură echilibrată a contului bancar și a inimii, Lana Dumitru a inclus buzunarele de Love și Money pentru pantalonii scurți iar pe hainele lungi sunt printuri pe care le poți vedea doar tu dacă le întorci reverul.

Sport Couture inseamna sa te grabesti cu stil oriunde te poartă job-ul, iubirea sau pofta de distracție, arătând fantastic. Sporty Săpânța nu e insa echipament sportiv, sunt piese de îmbrăcăminte perfecte pentru cine apreciază stilul "du-te vino chic" al marilor orașe. 

Imprimeurile au fost create de designerul Lana Dumitru, inspirată de picturile celebrului Cimitir Vesel care nu au fost preluate ca atare ci, după un proces de research îndelungat și print development, acestea au fost reinterpretate, remixate și printate digital formând niște creații noi, originale.


Piesele din colecția Moja by Lana Dumitru pot fi achiziționate online, cu livrare worldwide, accesând acest link www.Moja.ro/SportySapanta.

Credit foto: Vlad Andrei
Model: Laura Giurcanu
Make-up: Dana Vlad
Designer: Lana Dumitru pentru Moja.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod