New Yorker – colectia primavara – vara 2016

AMISU STIL MINIMALIST – un mix intre elemente sport si elemente basic. Bluze largi tip boyfriend purtate cu pantofi sport. Imprimeurile minimaliste in alb, negru sau gri creeaza un look curat si stylish, perfect pentru o iesire in oras.
RETRO MODERN – moda anilor 60 si 70 intr-o noua interpretare- bluze romantice, rochii feminine si jeans trei sferturi. Imprimeurile colorate garanteaza un look expresiv. Jachete, pantofi si accesorii din piele intoarsa. Detaliile sunt asigurate de maneci largi si franjuri. Palariile in culori precum bej, rosu ruginiu si negru aduc in prezent legendarul stil al anilor 70. Sandalele cu barete in diverse nuante de maro completeaza acest look retro chic.


FSBN
LUNA NEAGRA – tema alb-negru este reinventata prin noi forme, taieturi si imprimeuri.
Mixul de tesaturi geometrice si persane aduce noutatea. Pantalonii din piele tip biker si pantalonii skinny din denim sunt un must-have, alaturi de sepci casual si jachete din piele.
LUMINI SI UMBRE – lumina si intuneric in interactiune. Tricouri si hanorace in culori deschise: gri, alb si bleu in combinatie cu denim slim fit kaki sau gri inchis.


FB SISTERS
BLUES TRAVELLER – elementele feminine sunt combinate cu elemente dure ca worker jeans si piele. Imprimeurile florale in stilul anilor 60 aduc o componenta romantica tinutei.
Accesoriile folosite: rucsacurile etno, ochelarii de soare oversized si pantofii sport din panza.

HIPPIE GIRL – bluzele si rochiile cu imprimeuri retro alaturi de vestele tricotate cu franjuri duc la extrem stilul hippie. Pantalonii scurti sunt foarte scurti, din denim sau stofa, cu elemente precum dantela ca punct de atractie. Spiritul indian este prezent prin veste din piele intoarsa cu franjuri si accesorii vintage.


SMOG
ORA ALBASTRA – toate nuantele existente de albastru creeaza un look fresh, mai ales daca se combina cu elemente albe.
Totul in imprimeuri diverse: sah, persane sau tropicale. Denimul joaca si in aceasta colectie un rol esential. Manecile suflecate si pantalonii chinos in diferite nuante de bej te duc cu gandul la vacanta.

DUSTY AMBITION
– mult negru si gri inchis pentru un look misterios. Hanorace si pantaloni sport casual. Pentru un stil clasic: camasi alaturi de pantaloni chinos negri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod