"La Blouse Roumaine" by Valentina Vidrascu si tendintele noului sezon

Peter Murray propune o colectie care se distinge prin rafinament, farmec si atentie pentru detaliu. Cu o usoara influenta britanica, s-a urmarit crearea unei linii de haine accesibile, dar exclusiviste. Culorile folosite sunt dintr-o gama larga, pornind de la albastru inchis-alb-light melange-bej-crem-camel si negru sau, prin opozitie, culori pozitive de vara ca: albastru electric, rosu aprins, orange, mov si galben.

Colectia de primavara-vara 2009 propusa de Lussile emana prospetime. Rochiiile maxi au imprimeuri florale, iar trandafirii contrasteaza cu imprimeurile tropicale indraznete.
Tunicile asimetrice sau cu maneci in forma de aripi de liliac pot fi usor asortate cu jeansi, conferindu-le un aspect diafan. Combinatia clasica alb negru contrabalanseaza culorile indraznete cu imprimeuri dinamice. Suprapunerile originale, volanele si pliseurile dau un plus acestor tinute.

Sacoor Brothers a ales ca tema pentru noua sa colectie golful. Stilul vestimentar inconfundabil al jucatorilor de golf se remarca intotdeauna prin eleganta si liniile perfecte ale tinutelor.

"Consider ca toate colectiile prezentate sunt deosebite, fiind branduri de foarte buna calitate si care s-au completat reciproc.
Am avut atat elemente sport, cat si elegante, moderne, dar si clasice. Am incercat sa multumim fiecare gust si stil"
, a declarat Maria Andrei.

La capitolul vedete...


Asa cum se intampla la orice eveniment cu staif, de la "Style Up - Believe in fashion" nu au lipsit vedetele. Mai mult decat atat, unele dintre ele au fost si manechine pentru o seara. Asadar, Geanina Varga, bebelusele Oana si Delia (Cronica Carcotasilor), Crina Abrudan, Ilinca Vandici si Daniela Crudu au putut fi admirate pe podium.

Evenimentul a fost prezentat de "matinalii" Razvan si Dani, iar manechinele au defilat pe muzica special creata de Daniel Jinga, dirijorul si fondatorul corului de camera "Accoustic".
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 11 Apr 2009, 22:19
    Haine si accesorii

    Pentru cei interesati de moda,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti lucrusoare superbe acolo.

    0
    0

  • Mita Cristina pe 25 Mar 2009, 22:08
    despre creatie vestimentara

    Ma numesc Cristina , si am talent,imi place sa creez modele, sa desenez modele, as fi foarte bucuroasa daca mi-ati da o sansa. Modelele dumneavoastra invaluie in mister si frumusete orice trup.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod