Frumusete de invidiat cu ajutorul produselor naturale!

Cine mai are incredere in reclame in ziua de azi? Numeroase femei se indoiesc de promisiunile aproape fantastice facute de diversele produse cosmetice si de ingrijire. Nu este de mirare ca ne indreptam atentia catre produsele si remediile naturale, cunoscute si folosite de atata vreme.
Cine mai are incredere in reclame in ziua de azi? Numeroase femei se indoiesc de promisiunile aproape fantastice facute de diversele produse cosmetice si de ingrijire. Nu este de mirare ca ne indreptam atentia catre produsele si remediile naturale, cunoscute si folosite de atata vreme.

Henna - par vopsit natural


O metoda naturala de infrumusetare este vopsirea parului cu henna. Lawsonia inermis, asa cum este cunoscuta stiintific henna, este o planta ce contine un pigment rosu-orange. Pigmentul are capacitatea de a colora proteinele (parul, pielea, unghiile), fiind folosit in acest scop in numeroase regiuni ale lumii. Spre deosebire de vopselele sintetice, henna nu iti degradeaza parul, daca este folosita in mod corect, potrivit www.hennapage.com.

"Reactiile adverse in cazul utilizarii produselor pe baza de plante sunt destul de rar intalnite si apar adesea din cauza folosirii abuzive. Cel mai indicat este consultarea unui specialist", declara Luminita Gheza, specialist fitoterapie.

De-a lungul timpului au aparut diverse mituri referitoare la henna si efectele sale. Un mit periculos este acela ca henna poate fi de mai multe nuante, de la blond pana la negru inchis. Adevarul este ca planta din care se obtine vopseaua naturala de tip henna contine un singur pigment, de culoare rosu-orange.    

Gamele variate de culori sunt obtinute prin adaugarea substantelor sintetice sau a pigmentilor din alte plante, iar rezultatul este departe de a fi henna pura. Prin urmare, henna pura nu iti poate colora parul altfel decat in nuante de roscat. De fapt, henna nu iti vopseste parul, ci mai corect spus, il nuanteaza.

Un alt lucru foarte important este acela ca henna nu poate deschide nuanta naturala a parului tau. De exemplu, daca ai parul blond, rezultatul folosirii henna va fi un roscat aprins. Daca parul tau este saten inchis sau negru, henna va oferi o nuantare roscata, putin vizibila.

Pentru siguranta ta, foloseste henna pura si incearca sa eviti vopselele pe baza de henna, la care au fost adaugate alte substante pentru a se obtine nuante diferite.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 19 Iul 2011, 22:05
    par

    produsele lush sunt super!

    0
    0

  • nicole pe 30 Mai 2011, 15:02
    henna

    eu folosesc henna de trei ani si am parul extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu folosesc henna de la Lush!

    0
    0

  • Gabriela pe 23 Dec 2009, 20:09
    Henna!

    Eu ma vopsesc cu henna de 2 ani si nu am avut nici un efect negativ, pt rezultate se tine cel putin 2 ore pe par, eu am stat 8 ore cu ea si parul este de nerecunoscut dupa, firul mai gros, f stralucitor, ofera greutate parului subtire, si il indreapta pe cel cret. Felicitari pt articol! Toate produsele sunt benefice mai ales ca sunt naturale.

    0
    0

  • viky pe 23 Iun 2009, 08:56
    fara celulita

    Eu folosesc o crema anticelulitica extrem de eficienta care inlocuieste cu succes masajele anticelulitice. Mi-a fost recomandata la un salon si sunt extrem de multumita. La inceput achizitionam de la ei aceasta crema, dar am gasit-o si online la pret de importator. http://www.magazine-online.ro/romdesimed/ Prospect produs: Crema anticelulitica cu hippocastanus (250 ml)-modeleaza silueta actionand asupra celulitei, chiar si asupra celei mai vechi instalate. efecte: -stimuleaza metabolismul -stimuleaza drenajul si indeparteaza excesul de lichide din tesuturi -elimina toxinele din tesuturi -puternic efect lipido-reductor ca urmare a prezentei cafeinei si exctractelor de alge marine. -relaxeaza tesuturile ca urmare a substantelor active de hedera si favorizeaza resorbtia edemelor din piele. efectul este simiar celui obtinut printr-un masaj profesional intens. ingrediente active: glycol hippcastanus extract glycol ruscus extract glycol hedera extract centella glycol extract caffeine glycol bladder wrack extract escin iodio organico mod de intrebuintare: aplicaţi o cantitate corespunzătoare de crema anticelulitica cu hippocastanus pe zonele afectate şi masati energic, cu mişcări circulare, de jos în sus, până ce crema este absorbita complet. produs 100% natural. :sml-jumping0044:

    0
    0

  • ancamira pe 14 Apr 2009, 09:00
    ?????????

    Ma chinui de cand a inceput concurusl sa adun puncte si mai mult de 5 pe zi nu primesc niciodata:(( sunt foarte dezamagita..se zicea ca se dau si 10 puncte pe zi...eu nu am primit nici unul si imi doresc un laptop cu disperare:((

    2
    0

  • dedeia pe 31 Mar 2009, 12:12
    vopsea henna

    Cred ca nu face bine la par nici-o vopsea. Si eu ma vopsesc. Am incercat si cu henna si sincer nu mi-a placut cum a iesit, bine eu m-am vopsit poate dacă mergeam la coafor era altceva. Eu sunt multumita de Gerocosen.

    1
    1

  • alison pe 26 Mar 2009, 19:38
    la naiba

    Niste comentarii aiurea facute de d-l andrei la fel si filip magdalena, mai bine a-ti scrie ca sunt mai multe modalitati naturiste de a ne intretine corpul si mintea tinere

    1
    1

  • Alina p pe 25 Mar 2009, 21:25
    comentarii pe tema, nu reclame

    Domune Dan Andrei.....sa va reamintim...aici este o rubrica destinata COMENTARIILOR PE MARGINEA ARTICOLULUI, NU DE RECLAME. Aici ati venit sa ne scrieti povesti? Aici citim doar pareri personale a acelor care poate au folosit produse ce se amintesc in articol... Cine credeti dvs. ca o sa citeasca un roman pe care l-ati scris mai sus....fara sa iaba nici o liniuta, un cuvant-cheie...un alineat....ceva..sa te determine sa citesti.....ati dat un "copy...paste" din documentele dvs. si aveti pretentia sa vi le citeasca altii. Sugestie: cosultati articole despre comunicarea scrisa!!!!!!

    0
    0

  • mackanzie pe 25 Mar 2009, 20:24
    dan andrei

    Domnule Dan Andrei fa-ti reclama in alta parte unde isi are rostul si daca ai pretentia sa citeasca cineva ce este scris mai sus pe viitor fii concis si scurt ca nu are nimeni rabdare sa citeasca verzi si uscate .Multumesc.

    1
    0

  • gabriela vantu pe 25 Mar 2009, 17:29
    aloe vera

    Cat de mult ma bucur ca sunt denumite in articol beneficiile aloe vera pentru corp si nu numai! Va astept sa vobim id meu este close_to_u_89! O zi superba va doresc!

    1
    0

  • Yelena pe 25 Mar 2009, 15:01
    Henna

    Fiti atenti cind si cit de des folositi henna acest produs este adevarat ca este natural dar el contine in nivel ridict de minerale, care dupa un timp se acumuleaza pe firul de par si este greu de menajat, isi perde luciul parul devine artificial la vaz si pipait. Fiti atenti dupa ce ati folosit henna si mergeti la salon sa va schimbati culoarea ori sa aveti o alte procedura chimica, fiti siguri ca stilistul stie, in acest caz sunt anumite solutii de inlaturarea mineralelor si apoi puteti aplica vopseaua pe par.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod