In dulcele stil retro! Ce ne propun Pierpaolo Piccioli si Maria Grazia Chiuri pentru primavara lui 2016?  

Pierpaolo Piccioli si Maria Grazia Chiuri reusesc cu fiecare colectie Red Valentino sa aduca un twist contemporan esteticii feminine. Un aer retro invaluie colectia de primavara 2016 care se adreseaza si de aceasta data unei femei cu aer adolescentin, dar care face alegeri vestimentare asumate.
In timp ce unii critici de moda spun ca un aer londonez-victorian invaluie colectia, altii spun ca Maria Antoaneta ar fi muza acestei primaveri. Temele colectiei sunt “corset twist”, “optical tuxedo, “swinging sport”, “dazzling strawberries”, “cherry gloss” si imbina cu success aspectul “boyish” modern si minimalist cu detaliile ultra-feminine si “sweet”.

Tanara femeie Red Valentino oscileaza intre piese vestimentare cu linii clare, rochii si fuste cu detalii adolecentine, precum point d’esprit, funde, volane, capsune, cirese.
Nu asistam la o explozie de culori, ci la la o paleta bine temperata cu nuante clasice alb si negru, pe alocuri indulcite de rozul bombon.

Colectia, disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro imbina ca de obicei zona flirty si ludica a modei cu cea rafinata si clasica prin imprimeurile experimentale si croielile indraznete, ce vorbesc de la sine despre colaborarea de peste 20 de ani dintre cei doi directori creativi ai brand-ului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod