GRITTY NATURE – noua colectie capsula de la Sense

Sense te-a obisnuit in fiecare sezon cu o colectie impresionanta de modele, structurata in mai multe capsule.
Create de designerul Andrea Tincu, aceste colectii-capsula au diverse surse de inspiratie, astfel incat sa poti gasi ceea ce iti doresti, atat in magazinul online al marcii (www.fashionsense.ro), cat si in reteaua proprie de magazine.

Gritty Nature este o colectie in care culorile sunt naturale, nuantele de baza fiind  ivoriu, blue Island Paradise, bej si negru. Jocul suprafetelor uni cu liniile si punctele grafice completeaza perfect formele lejere, create pentru confortul si eleganta ta. Andreea Tincu a gandit o colectie pe care sa o porti cu drag la serviciu, dar si in timpul tau liber, cand poate iti doresti o simpla plimbare in parc. Moda ultimilor ani se bazeaza foarte mult pe acest concept: rigurozitatea tinutelor office a disparut, fiind preferate tinutele lejere.
 

Fiind primavara, ai nevoie de piese vestimentare care sa te protejeze de vremea capricioasa si sa iti ofere un confort termic optim. Propunerile Sense sunt trench-ul Cily, in stilul clasic englezesc, jacheta din piele eco Teller sau geaca puffy Simply. Oricare dintre acele modele sunt disponibile in mai multe nuante. Le poti purta atat la fuste cat si la pantaloni.

Poate esti genul care prefera sacoul si atunci poti alege modelul Juliette, cu plii si forma excelent cambrata sau jacheta Carpi, in dungi subtiri. La aceasta din urma, vei aprecia croiul cu maneca bell, o tendinta importanta in noul sezon.  

Andreea Tincu a desenat si o jacheta cu o forma special gandita pentru rochii, tipul de bolero pe care il poti purta la rochiile fara maneci.
Modelul Caroline poate fi purtat la trei rochii din grupa: Camy, Just Stripes si Carole, din brocart in tonalitati patinate, de crem si albastru.

Dungile sunt elemente grafice pe care nu poti sa le ocolesti in sezonul nou. Rochia Delicate like you este un mix creativ, dintre dungi si print floral, un patchwork pe care designerul ti-l recomanda cu incredere. Poti purta dungi cu flori, asa cum vezi in modelul Carole.

Pe langa dungi, in colectia Gritty Nature vei gasi buline. Cu dimensiuni dintre cele mai diverse, bulinele sunt irezistibile. Daca nu crezi in dragoste la prima vedere, bluza Britney iti va demonstra contrariul. Este un model ingenios si chic, in stilul vacantelor pe riviera franceza.
Modelul Kim poate fi purtat si cu umerii goi, in timp ce rochia Vivianne iti propune o combinatie de  buline cu voal uni, intr-un model lejer si feminin.  

Albastrul este prezent in colectie cu nuante dintre cele mai variate, din gama Island Paradise, nuanta declarata de Pantone in Top 10 culori din aceasta vara. Daca iti plac tricotajele subtiri, bluza Marion poate fi a ta, cu un nod interesant din croi. Tricotajele Sense sunt realizate in fabrica Smirodava, o marca romaneasca de top, producator important de knitwear atat pe plan national, cat si international.

Anul acesta, se implinesc 40 de ani de activitate neintrerupta pentru Smirodava, in timp ce Sense aniverseaza 10 ani de moda in Romania.
Descopera surprizele anului in colectiile Sense, participa la concursurile aniversare si bucura-te de ofertele fiecarei luni.

Mai mult, daca iubesti arta, trebuie sa stii ca  Sense este si sponsorul turneului Pianul Calator, promovarea si sprijinirea culturii reprezentand un principiu important in filosofia brandului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod