Folli Follie lanseaza colectia globala A/W 2016 - “I am Folli Follie”

In acest sezon, Folli Follie devine mai atragator si mai fashion ca oricand, aducand in prim-plan tuturor pasionatilor de moda, noua campanie globala A / W 2016 " I am Folli Follie ". De asemenea, Folli Follie invita toate doamnele sa-si sarbatoreasca propriul stil si sa intre in spiritul modei.
Experimenteaza tendintele sezonului cu cele mai noi bijuterii, ceasuri si colectii de accesorii, ideale pentru personalitatile stralucitoare din intreaga lume, care impartasesc acelasi stil rafinat. La fel ca modelele care fac parte din campanie, actrita Jennifer Tse originara din Kong Kong, impreuna cu bine-cunoscutele modele Mia Kang si August Zhang, imbratiseaza eleganta si aceleasi valori exceptionale.

Cu o stralucire dominanta si elemente ce te fac sa te simti fermecatoare, noua colectie Folli Follie creaza o combinatie unica si eleganta ce evidentiaza fiecare tinuta, atragand involuntar toate privirile.
Fiecare piesa contribuie la stralucirea brandului si transporta sentimente memorabile de optimism pentru aspectul de zi cu zi a femeilor de pe tot globul. Feminina si totusi puternica, moderna si in acelasi timp eleganta, toate personalitatile stralucitoare din cadrul campaniei globale “I am Folli Follie” emana un aer de simplitate pentru tinutele noului sezon. Rolul principal pentru fiecare combinatie inspirata  si stilata il are factorul mix&match, ce seteaza si regula pentru un look perfect de zi sau de seara.

Lumina reflectoarelor este indreptata catre noile modele ale celor mai apreciate colectii de accesorii Folli Follie.
Bratarile elegante, colierele stralucitoare si inelele stilate scot in evidenta colectia din argint, iar in acelasi timp, toate creatiile sustin semnatura argintului fin, de cea mai buna calitate. Noul design clasic si colorat al ceasurilor slim, insufla dinamism acestei categorii populare. In aceasta toamna, noile culori metalice stralucitoare dau o nota moderna trendului de genti de mici dimensiuni.

Iubitorii modei au acum inca un motiv in plus pentru a-si transmite pasiunea prin intermediul noii colectii globale A/W 2016 “I am Folli Follie”.


Exprima-ti fara frica propriul stil cu ajutorul noilor creatii Folli Follie si raspandeste-ti stralucirea interioara prin look-ul tau de zi cu zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod