Brands Walk, tendinte pentru primavara-vara 2010

O noua editie a fashion show-ului Brands Walk, de aceasta data pentru sezonul primavara-vara 2010, a reunit o multime de vedete si a adus in centrul atentiei colectii originale pentru noul sezon.
O noua editie a fashion show-ului Brands Walk, de aceasta data pentru sezonul primavara-vara 2010, a reunit o multime de vedete si a adus in centrul atentiei colectii originale pentru noul sezon.

Gazdele evenimentului desfasurat la Bucuresti Mall au fost Cristian Brancu si Oana Turcu, iar tenditele noului sezon au fost dezvaluite prin colectiile Kotton, Lotto, Etam, Celio, Debenhams, Famous Brands Shopping Gallery, Kenvelo, Oxette, Sasch si BSB.
 
Antonia, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Adina de la Haven, Anda Adam, Andreea Banica, Daniela Crudu, Cerebel si Mihai Sturzu sunt vedetele care au prezentat piesele de referinta ale fiecarei colectii.
 
Catalin Botezatu a participat printr-o colectie speciala de costume de baie numita "The Last Samurai". Modelele au defilat purtand coifuri autentice de samurai. Elemente ale traditionalei armuri Yoroi se regasesc in detaliile costumelor de baie.
 
Tesaturile naturale precum bumbacul sau matasea, detaliile din dantela si printurile boeme, franjurile romantice si insertiile swarovski reprezinta elementele esentiale pentru aceasta vara la BSB. Printurile avant-garde pe tricouri sau maiouri sfasiate, blugi prespalati cu aplicatii metalice, tricouri militare, hot pants si printuri vaporoase sunt definitoriile unui look urban care flirteaza cu feminitatea moderna.
 
Hainele de vara SASCH sunt toate lejere: rochiile scurte pe un singur umar, din tesaturi delicate si transparente, alterneaza cu camasile cu volane si rochii de seara cu un aspect feminin, ideale pentru ocaziile speciale. Hainele in stil retro in tonuri calde si care se inspira din atmosfera insorita, alterneaza cu hainele in culori puternice, precum violet, albastru aprins si verde mar.

Croieli minimale si moderne


Colectiile primavara-vara 2010 prezentate de Famous Brands Gallery ofera croieli minimale, sculpturale si moderne. Regasim materiale pure, naturale ce au fost integrate intr-un design modern cu finisaje actuale si subtile. Formele geometrice indraznete, siluetele precise sunt alaturate volumelor fine si liniilor netede intr-o paleta delicata de nuante neutre sau in combinatie indrazneata de culori saturate.

Tinutele vestimentare sunt completate de acesoriile din colectiile Folli Follie, inspirate de atmosfera cosmopolita din St.Tropez si Riviera Franceza, impreuna cu cizmele UGG si pantofii Fornarina realizate din materiale usoare in culori pastelate.

St. George by Duffer, John Rocha si Julien Macdonald sunt numele care semneaza in acest sezon tinutele indraznete din Debenhams. Colectia semnata John Rocha aduce printurile tribale si desenele la viata printr-o linie care nu isi pierde forma clasica. Materialele folosite pentru aceasta colectie sunt bumbacul si panza de cea mai buna calitate. Ideea centrala este aceea de a combina printurile, paietele si broderiile cu piese uni, simple, pentru un look stylish, de efect.

Piesele de senzatie ale sezonului sunt sacoul impecabil croit si rochiile bufante. Acestea fac echipa buna cu pantalonii albi trei sferturi, platformele si gentile supradimensionate. Camasile clasice au capatat un aspect prespalat la care au fost adaugate detalii vintage, dungi si carouri pentru un look relaxat si usor neglijent. Look-ul e completat de blugi skinny, tenisi si jachete in stil clasic.

In colectia Colour-wise predomina albastrul indigo, rosul, albul, dar si nuantele naturii, precum kaki, verde si nuante de zmeura.
Colectia semnata de Julien Macdonald pentru sezonul primavara – vara 2010 se invarte in jurul rochiilor si ornamentelor.
Rochiile gen corset, brodate cu dantela neagra si rochiile cu imprimeu si umeri asimetrici vor fi esentiale. Colectia include si modele mai "cuminti" pentru a oferi echilibru.
 

Accesorii cu stil


Colectia Cruiser de la Oxette este inspirata de imagini si locuri, de culturi si civilizatii diferite, de anii '50 si '60, precum si de personalitati puternice precum Brigitte Bardot, Jackie O si Michael Jackson.

Pandantive lungi elaborate, look tribal, coliere jucause si bratari care pot fi usor asortate, cercei mari de forma sferica si inele simple cu pietre luminoase si colorate, toate incluse in noua colectie. Aur si argint placat cu rodiu, onyx negru si agat alb, aventurin verde prafuit si turcoaz sunt culorile cele mai importante ale colectiei.
 
Etam readuce stilul Marilyn si Mistinguett intr-o colectie plina de jartiere si satin. De la stilul baietesc din anii '20, la frumusetile primavaratice din anii '50, Etam merge spre impresionims cu o paleta de culori calde.
Patru noi modele de sutien au fost create pentru acest sezon: Magic Up, Plunge Up, Pulp Up si Glam Up.
 
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiky pe 24 Mar 2010, 17:32
    Pers publice

    Sincer, cel mai mult mi-a placut de Antonia, este o scumpete de fata, fara fite si figuri precum Andreea Banica - are prea multe ifose....la fel ca si celulita de pe picioare. In schimb restul au fost super ok, CRBL este un nebun si jumatate in sensul bun al cuvantului, Anda Adam este ok ca si om. Oameni simpli care nu au uitat de unde au plecat, conteaza sa nu schimbe asta.

    1
    1

  • mady pe 23 Mar 2010, 16:12
    o sa vedem:P

    sa castige cel mai bun:P

    1
    1

  • cane beatrice pe 23 Mar 2010, 15:18
    VEDETE pe PODIUM

    Cel mai mult mi-a placut de ANDREEA BALAN si ANDREEA BANICA.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod