Ce putem purta de Valentine’s Day?

Oricare ar fi planurile voastre pentru această seară specială, ar fi indicat să purtați ceva deosebit, care să fie în tendințele acestui sezon. Dacă plănuiți să luați o cină romantică

Oricare ar fi planurile voastre pentru această seară specială, ar fi indicat să purtați ceva deosebit, care să fie în tendințele acestui sezon. Dacă plănuiți să luați o cină romantică în oras cu partenerul vostru, o rochie în nuanță de roșu ar fi cea mai bună alegere, această culoare fiind simbolul iubirii.

Rochie roșie sau metalizată?

Recomand o rochie roșie din satin, cu drapaje, cum este cea de la Lanvin. Însă, dacă nu sunteți un fan al acestei culori, sau nu vă avantajează, puteți alege o rochie în nuanță metalizată ( ex.

Michael Kors sau Herve Legere), sau una de la Gucci în tonuri de alb și auriu. Deasemenea, o rochie lungă aurie, cu fir lame (ex. Alice by Temperley) este foarte elegantă, dacă veți petrece această seară într-un loc mai pretențios.

Pantaloni roșii?

Dacă alegeți să sărbatoriți într-un club sau lounge bar si doriți să fiți mai practică, puteți opta pentru o pereche de pantaloni roșii cum sunt cei din colecția Marc by Marc Jacobs și un top în nuanță de bej de la Antonio Berardi sau unul negru din crepe satin de la Helmut Lang.

La ambele ținute puteți accesoriza o pereche de pantofi animal print, cu tocul  roșu, de la Charlotte Olympia. Într-o  pereche de pantaloni din dantelă negru cu bej de la Stella McCartney și un top din jersey de la Valentino, în nuanță de nude, veți arăta spectaculos indiferent de locul unde veți alege să sărbătoriți. Puteți accesoriza această ținută cu un clutch negru de la Bottega Veneta sau unul auriu de la Anya Hindmarch și o pereche de încălțări nude cu pietre Swarovski de la Giuseppe Zanotti.

Print?

Mai puteți alege și o a treia variantă, cea a printurilor, în care vă garantez că veți arăta cât se poate de chic si vă veți face remarcată.

O rochie cu imprimeuri florale de la Red Valentino împreună cu o geantă de umăr roșie, cu lanț auriu, din piele, Valentino, și încălțări de culoare neagră din mătase de la Dolce & Gabbana, sau o rochie din șifon stretch, cu un print în nuanță de verde, albastru și gri, accesorizată cu o pereche de sandale Giussepe Zanotti nude, sunt alegeri perfecte pentru o seară specială alături de persoană iubită, sau de prietenii și oamenii importanți din viața ta.

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod