Cadouri de Sărbători de designer pentru EA

Pentru că mai avem un pic şi intrăm în luna cadourilor şi ştiu din proprie experienţă cum e să intri în pană de idei, pentru familie, prieteni, colegi de serviciu aş spune că ar fi o idee

Pentru că mai avem un pic şi intrăm în luna cadourilor şi ştiu din proprie experienţă cum e să intri în pană de idei, pentru familie, prieteni, colegi de serviciu aş spune că ar fi o idee minunată să vă recomand câteva dintre cadourile pe care eu le consider ideale. Astăzi voi dezbate subiectul “cadouri pentru EA”, urmând ca vineri să continuăm cu cadouri pentru EL.

Sunt atât de multe variante încât nu ştiu cu ce să încep!  Cu o pereche de Christian Louboutin, o vestă din blană de la Diane von Furstenberg sau un clutch de la Givenchy? Toate sunt variante încântătoare la care mai putem adăuga diverse accesorii cum ar fi o pălărie folk de la Etro sau una neagra de la Emporio Armani, o geantă Chanel cu mărgele, o brăţară Gucci din piele sau un colier Swarovski.

Toate sunt idei de cadouri extraordinare care ar aduce mai mult decât un zambet pe buzele oricarei femei.

Deasemenea, o eşarfă Burberry, o pereche de ochelari de soare Gucci, un set de lejerie de corp de la Elle Mcpherson sau La Perla, un parfum de la Lady Vengence, un lip gloss în culoare nude de la Chanel sau unul corai de la Mac, sunt cadouri pe care le puteti face cu cea mai mare încredere persoanelor apropiate vouă, fără a vă fi teamă că investiţi banii în mod greşit.

Însă atunci când nu cunoşti persoana foarte bine şi îţi este teamă că vei gafa, cel mai indicat ar fi să foloseşti un voucher de cumpărături în valoare de o anumită suma, pe care să-l poată folosi într-un magazin unde tu ştii ca este imposibil să nu-şi poată achiziţiona ceva pe gustul ei, sau un voucher pe care să-l folosească într-un salon de cosmetică sau beauty spa.

Eu recomand în acest caz un voucher de cumpărături online, pentru toate buzunarele, de pe net a porter, de la 50 până la 1000 Eur.

Mirela SteleaDreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod