Atacul sandalelor gladiator. Le vei purta în această vară?

Sandalele gladiator sunt prezente pe podiumuri de câteva sezoane bune. Când le-am văzut prima dată mi-am zis că sunt doar o nebunie a unui designer şi am sperat că nu vor avea o viaţă prea

Sandalele gladiator sunt prezente pe podiumuri de câteva sezoane bune. Când le-am văzut prima dată mi-am zis că sunt doar o nebunie a unui designer şi am sperat că nu vor avea o viaţă prea lungă.

Însă, spre marea mea mirare, nu numai că au rezistat probei timpului ci au şi fost adoptate de foarte multe persoane. Pe de altă parte, dacă stau şi mă gândesc mai bine acest model este, cu siguranţă, unul care a rezistat foarte mulţi ani. Să nu uităm că gladiatorii purtau aceste sandale prin anu 70 î.Hr.

aşa că, putem spune că e un model care nu s-a demodat.

Revenind în zilele noastre, sandalele gladiator sunt versiunile mai lungi (până la genunchi) ale sandalelor cu talpă joasă pe care le purtăm vară de vară. Din texturi variate, în diverse culori, sandalele de inspiraţie romană sunt ideale pentru o zi caniculară de vară.

Dacă te-ai hotărât să porţi astfel de încălţări ai nevoie de pantaloni scurţi, fuste scurte din denim sau rochii sexy, din mătase. Poţi să alegi şi variantele scurte ale sandalelor gladiator, pe care le poţi purta cu jeanşi skinny sau fuste creion.

Efectul "wow" este unul garantat! Ţie îţi plac? Ai să le porţi în această vară?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod