Super - Femeile poartă Super - Genți: noul sezon Bookletta

Te-ai plictisit de gențile normale? Alege să porți Bookletta, geanta pentru Super-Femei! Îmbinând moda și lectura, Bookletta este un concept unic în lume, 100% produs în România. Datorită designului său, are în față un buzunar transparent în care cartea este protejată de vreme rea și de obiectele ascuțite din geanta dar în același timp este expusa ca într-o vitrină.
Astfel, titlul cărții pe care o citești te reprezintă în viața de zi cu zi, mai autentic decât orice brand. Mai mult, fiecare geantă Bookletta achiziționată primește inclusă o carte cadou!

Sezonul toamnă-iarnă Bookletta vine cu noi culori: gri-șobolan, roșu vulcanic, nuanțe metalice de bronz și argintiu. Rucsacul este în lumina reflectoarelor în acest sezon, cu modelul BOOKPACK (unisex) cu un design retro și modelul BACKPACK (pentru femei), care se poate transforma cu ușurință din rucsac în geantă de umăr.


Femeia Bookletta trăiește intens, nu stă niciodată pe loc, iar modelele MAGIC sau MAXI sunt genți perfecte de birou, cu spațiu suficient pentru laptop sau documente. Bookletta MINI este geanta cochetă, potrivită pentru un eveniment sau o seară cu fetele la ceainăria preferată.

Mai multe detalii pe www.bookletta.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod