Pantofii acestui sezon

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi.

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi. De diferite culori, cu toc sau fara, de ocazie sau sport, in garderoba lor trebuie sa existe cel putin 5, 6 perechi... pentru fiecare sezon. Nu de alta, dar daca se strica unele, trebuie sa fie rezerva, nu gluma!

Si, pentru ca doamnele si domnisoarele nu trebuie sa fie dezamagite, creatorii de incaltaminte din strainatate s-au intrecut in a propune tot felul de modele si materiale pentru a satisface gusturile tuturor.

Ca un trend general, este clar ca toate modelele de incaltaminte trebuie sa exprime ceva.

Pantofii nu mai sunt de multa vreme simple accesorii pe care le incaltam din diverse motive.

Multe culori

 
Primavara si vara inseamna culoare... multa culoare. Aceste tendinte sunt foarte bine reliefate in moda propusa pentru acest sezon. Nu puteau face exceptie nici pantofii si sandalele pe care le gasim in colectiile creatorilor de moda. Galben, verde, rosu, albastru, poate chiar nuante fosforescente, daca o sa ai aceste culori "la picioarele tale", cu siguranta vei fi la moda.

Stilul marinaresc


Principala sursa de inspiratie in ceea ce priveste modelele recomandate pentru sezonul primava-vara 2008 este vestimentatia celor care lucreaza in Marina, dar nu sunt lasate la o parte nici clasicele sandalute albe sau rosii. si accesorii, avem de-a face cu o "invazie" de catarame pe toata suprafata pantofului, funii si panglici in loc de sireturi.

Daca esti mai degraba conservatoare, poti cauta in numeroasele modele propuse o pereche de pantofiori sau sandale cumintele, care sa ti se potriveasca.

Acestea pot fi executate dintr-un material uni, usor accesorizat cu un mic arc marinaresc sau cu bucatele de funie.

Transpuse din moda vestimentara, se poarta foarte mult, in materie de incaltaminte, modelele gladiator. Acestea combinate cu motivele marinaresti, descrise mai sus, reusesc sa alcatuiasca o imagine feminina.

Printurile


Nu trebuie uitate nici printurile. Florale sau cu forme geometrice, acestea se potrivesc foarte bine pentru sezonul ce urmeaza. Imagineaza-ti ce senzatie vei face cand vei merge pe plaja cu o pereche de sandale cu imprimeu floral.

Mult metal

 

Pantofii metalizati sunt inca pe val, insa nu pentru mult timp. Sa nu crezi ca astfel se termina cu nuantele electrice, din contra. Sunt in continuare la mare moda: galbenul, albastrul, violetul sau portocaliul, numai ca vin usor din urma. Acestea sunt, insa, foarte greu de purtat. Ai mare grija, daca alegi o pereche de pantofi de genul acesta, neaparat trebuie sa porti haine in culori uni, negru sau gri.

 

Comentariile 51-64 din 64


  • evelina pe 25 Aug 2008, 00:21
    ce naiba?!

    Wow, sincer, nu credeam ca exista asa multe persoane care au ca slabiciune achizitionarea pantofilor.Eu una, nu dau importanta.Pana la urma, fiecare se imbraca in functie de personalitatea sa.Toate vrem sa ne definim un stil propriu ,cat mai original, fapt ce ne ajuta sa ne simtim in "pielea " noastra si sa devenim mai increzatoare.Dar totusi : 56 de perechi de pantofi?! Acum serios ,doar nu ii porti chiar pe toti...Mi se pare putin exagerat, adica deja devine stupid ca sa nu mai zic inutil.

    1
    0

  • luizica pe 29 Aug 2008, 16:56
    sacrificii?

    Am vazut ca subiectul este despre pantofi, si cum sunt moarta dupa ei, stau si ma gandesc daca si voi faceti sacrificii cand mergeti pe tocuri. E vorba de pantofi cu tocuri de 10cm in care stai toata ziua la servici si care se mai inatmpla sa te mai si roada, sa iti mai faca si bataturi si alte alea.. Si a doua zi, sa o iei la capat, cu altii. Voi cat de mult sunteti dispuse sa suportati pentru a arata elegante si colegii sa se uite cu admiratie dupa voi?

    1
    0

  • laura pe 8 Sep 2008, 17:53
    corina

    de ce suntem snoabe dak vrem sa ne imbogatim garderoba cu cate o pereche de pantofi kre ne place? eu cred k cine are probleme q incaltamintea mai bn sa mearga desculta... :))) deci nu are nici o legatura snobismul cu pantofii... cauta in dictionar si vei avea explicatia acestui cuvant... bravo fetelor... eu ce putin dak as avea posibilitatea mi-as lua in fiecare zi kte o pereche de pantofi... si le admir pe cele kre au bani si stiu sa asorteze hainele q incaltamintea.... va poop... :*:*:*

    1
    0

  • michelle_2008 pe 4 Nov 2008, 11:37
    ciao fetelor

    si eu sint inebunita dupa pantofi..am peste 10 perechi /sezon..deci am peste 50 perechi..si mai ieftini si mai scumpi,dar imi plac la nebunie..vara port toate culoriile de sandale,slapi,cu toc fara toc si credeti-ma ca parca sint alta..imi da un aer copilaresc desi am depasit 30 ani..asa ca daca va puteti permite incercati sa aveti grija de voi fiindca noi contam..cumparati-va posete de toate culoriile..orice va place..dar in final sa fiti fericite de alegere..si nu uitati ca increderea in voi e cea mai de baza ..va pup si numai bine

    1
    0

  • andreeakg pe 23 Nov 2008, 19:14
    Hello!

    Ador pantofii!Mi-as dori sa am dulapul plin de pantofi si nu numai....ador shoppingul si tot ce inseamna feminitate la maxim!!!!!!!pantofi,haine,bijuuri si tot ce ne face sa fim in armonie si echilibru in ce priveste aspectul fizic. Ideal e sa existe un echilibru in toate; sa existe si educatie,bun gust, imbelsugare si iubire. Nu e usor dar daca stau bine sa ma gandesc la mana noastra este sa ne facem vietile si pe noi insine frumoase,sanatoase si fericite!pupici

    1
    0

  • daniela pe 10 Dec 2008, 22:47
    pantofi pantofi

    si mie imi plac la nebunie pantofii dar nu pot sa zic ca daca as avea o bruma de bani in casa i-as da pe pantofi . acuma hai sa fim cinstite , nu toate femeile au bani de 5-6 perechi de pantofi .

    1
    0

  • mihaelajust21 pe 17 Dec 2008, 16:26
    buna

    mda.......sunt foarte interesanti:)

    0
    0

  • white_kiss pe 25 Dec 2008, 17:31
    NR PERECHILOR DE PANTOFI INVERS PROPORTIONAL NR DE NEURONI??,NU PREA CRED :)

    Dzeule Mare,cum poti Mirela sa lasi sa se inteleaga k doar persoanele educate aleg sa nu cumpere multe perechi de pantofi???:)))))))))))))nu stiu cati ani ai si cu ce te ocupi,insa clar ai o mare carenta in ceea ce priveste educatia--pe care tot tu ai subliniat-o :)...adica noi,celelalte femei care avem cate 20 de perechi pe sezon sintem frivole sau snoabe si compensam lipsa de neuroni cu pantofii?:) oh,nu,crede-ma,marea majoritate a fetelor,femeilor de aici sint educate si cu personalitate si culmea,sa iti zic un secret,pun pariu ca majoritatea au mai mult de 5 perechi de pantofi...:))))deci se poate,iti recomand sa faci o incercare si apoi sa imi spui cum te simti si frumoasa,eleganta si desteapta :P;;)....picioarele duc un corp si un cap frumos,adesea stresat de grijile vietii cotidiene,in care femeile tb sa fie si gospodine si mame ,sa aibe si o cariera,un job,sa fie si iubite,sotii--de ce nu ar merita picioarele unor astfel de femei mai mult de 5 perechi de pantofi??!! :)eu stiu k ale mele merita,fara picioare uneori cred k degeaba as fi avut cap......e drept k nu lesin dupa pantofii din pozele articolului,insa e o chestiune de gust....:)degustibus non discutandum :))) :-*

    0
    0

  • white_kiss pe 25 Dec 2008, 17:48
    :D

    imi cer scuze daca am suparat pe careva,pt k exista si varianta cealalta a femeilor care nu isi permit mai mult de 5 perechi,totusi nu cred k le judeca pe cele care au....si cele care au si cele care nu au cred sincer k merita toata aprecierea celor din jur...pupicei si Sarbatori fericiteeee!!!!!!!

    0
    0

  • Diana Maris pe 11 Apr 2009, 22:24
    Haine si accesorii

    Pentru cei interesati de moda,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti lucrusoare superbe acolo.

    0
    0

  • deni pe 7 Mai 2009, 14:34
    pantofi

    eu de la o varsta frageda am inceeput sa fiu in tentinte cu orce .am 12 ani si sunt inebunita dupa accesorile mari pantofii eleganti dar si sport. stilul meu este elegant sexii si sport. si inca ceva NU SUNT DE ACORD CU MIRELA EU AM CATE VREO 10-15 PERECHI DE PANTOFI CIZME PE SEZON CHIAR DACA AM DOAR 12 ANI.

    0
    0

  • Adriana pe 12 Mai 2009, 17:50
    pantofi

    vreau sa va felicit pentru acest articol. este foarte scurt si la obiect pentru femeile care vor sa fie in pas cu moda. deasemenea ar fi interesant sa aflam si ce pantaloni, fuste, bluze, camasi, taioare, rochii sunt la moda in sezonul de primava vara. sau chiar de toamna iarna. va multumesc in numele tuturor femeilor ce doresc sa fie cat de cat in pas cu moda.

    0
    0

  • saraev pe 9 Iun 2009, 20:31
    super!

    mie mi se pare trrendy si la moda sa ai pantofi in pas cu moda! voua de ce nu var placea?eu iubesc moda si machiajul!

    0
    0

  • lia pe 30 Mar 2010, 12:01
    greseli!

    poate nu se poarta pantofii negri! desi nu vad cum pot merge la intalniri oficiale cu incaltari verzi sau ciclam!poate ca d na Udrea!!! dar oricum negrii, albastrii arata ca cine scrie asta mai bine ar purta pantofi negri si ar evita mult prea coloratele greseli de ortografie!

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod