Ce bijuterii să porţi la gât în funcţie de tăietura decolteului


6. Decolteul inimă
Decolteul inimă se potriveşte de minune cu un accesoriu delicat care să nu atârne mai jos de baza gâtului. Poţi purta un medalion delicat cu cristale Swarovski sau un lanţ fin cu pandantiv de dimensiuni reduse.

7. Decolteul Empire
Mărgelele uşor supradimensionate sunt cele mai potrivite pentru un astfel de decolteu. Alege-le pe cele cu forme neregulate, pentru un efect provocator garantat.

8. Decolteul Queen Anne
Nimic nu se potriveşte mai bine cu un decolteu Queen Anne decât un colier vintage.
Poţi opta pentru o replică statement a colierelor cu perle şi rubine pe care le purta însăşi Regina.

9. Decolteul în formă de V
Acest decolteu are efectul de a alungi linia gâtului, aşa că poate fi purtat cu un colier lat până la baza gâtului. Poţi opta pentru o podoabă de dimensiuni reduse sau medii, în niciun caz pentru ceva supradimensionat.

10. Decolteul rotund
Pentru decolteurile rotunde, cele mai potrivite accesorii sunt colierele lungi, cu mai multe straturi de lanţuri de lungimi diferite.
Poţi combina şi mai multe şiraguri de mărgele, dacă nu eşti posesoarea unui astfel de colier.

11. Decolteul pe gât
Decolteurile pe gât permit accesorizarea cu bijuterii statement. Poţi încerca orice, de la coliere supradimensionate la gulere cu strasuri, limita este doar imaginaţia ta.

12. Decolteul în jurul gâtului
La un astfel de decolteu poţi purta un colier mai lung, pe care să îl ascunzi parţial sub guler. Arată foarte elegant bijuteriile pentru gât care ies subtil pe sub haine sau care atârnă delicat doar într-un punct vizibil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod