Cele mai ieftine jocuri de inteligență pentru copii cu vârste între 0-14 ani

Joaca se numără printre principalele preocupări ale copiilor și nu ar trebui să-i subestimezi efectele atunci când vine vorba despre îmbunătățirea abilităților intelectuale.
Ca sa stimulezi inteligenta celui mic, este indicat sa apelezi la activitati creative care il vor ajuta sa-si dezvolte gandirea. El poate acumula informatii si poate deprinde anumite abilitati care ii vor fi de folos mai tarziu, chiar daca nu are cele mai scumpe jucarii din comert.

Iata cateva idei de jocuri de inteligenta pentru copii pe care ar trebui sa le incluzi in programul zilnic al micutului tau!


Jocuri de inteligenta pentru copii intre 0-3 ani


Nazdravanul tau este foarte curios in primii de ani viata, asa ca trebuie sa fii pregatita sa-i satisfaci pofta de cunoastere. El va invata sa isi controleze mai bine simturile si mobilitatea, asa ca acestor domenii trebuie sa le acorzi mai multa atentie.
Jocurile cu muzica si cele de imitare nu ar trebui sa lipseasca din program. Alege melodii destinate copiilor sau jucati-va impreuna de-a mima. Va fi amuzant si interactiv. De asemenea, poti sa ascunzi anumite obiecte si sa il incurajezi sa le gaseasca. Nu ii vei imbunatati doar atentia la detalii, ci ii vei stimula si memoria. Citeste continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod