Zodia ta: Cum reacţionezi când ai dreptate?

Ai dovedit că ai dreptate, într-o situaţie în care toată lumea căuta soluţii. Sau ai avut o idee în care nimeni nu avea încredere, dar care în final s-a dovedit senzaţională. Îţi strigi

Ai dovedit că ai dreptate, într-o situaţie în care toată lumea căuta soluţii. Sau ai avut o idee în care nimeni nu avea încredere, dar care în final s-a dovedit senzaţională. Îţi strigi în gura mare succesul sau te bucuri în linişte şi te aştepţi să vină toată lumea la tine să-ţi dea dreptate sau să te felicite?

Modul în care reacţionezi în astfel de situaţii spune multe despre tine şi are foarte mare legătură cu zodia ta. Iată cum reacţionează fiecare zodie:

Berbec
Berbecul este competitiv, prin urmare îşi va striga victoria în gura mare, la început.

Apoi va trece peste.

Taur
Taurii vor avea un conflict interior şi asta pentru că nu le place ca reuşitele lor să treacă neobservate, dar în acelaşi timp sunt destul de rezervaţi.

Gemeni
Gemenii îşi vor lua un aer satisfăcut şi vor glumi pe seama celor care nu i-au crezut iniţial. Se vor asigura că toată lumea ştie a cui a fost ideea!

Rac
Cu toate că au avut dreptate, racii tot le vor purta ranchiună celor care nu i-au crezut de la început. Se vor asigura că toată lumea va fi umilită pentru asta!

Leu
Leii adoră să demonstreze că sunt superiori, motiv pentru care îşi vor trâmbiţa succesul fără nicio grijă.

Fecioară
Fecioarele se vor asigura că au arătat tuturor că au greşit şi că ei au avut dreptate.

Îşi vor concentra toată energia făcând asta, fără să se bucure prea mult de propriul succes.

Balanţă
Balanţele sunt foarte diplomate, dar le place să fie în acelaşi timp directe. De aceea, în cel mai elegant mod posibil, îşi vor proclama cu entuziasm reuşita.

Scorpion
Scorpionii vor păstra un gram de ură pentru că nu au fost crezuţi de la început. Vor fi mai preocupaţi să le arate tuturor cât de mult au greşit, decât de propriul succes.

Săgetător
Săgetătorii sunt în stare să facă tumbe de dragul că au avut dreptate, mai mai să dea de băut pentru asta! Cu toate astea, nu vor încerca să-i atace pe cei care s-au îndoit de ei şi nici nu le vor scoate greşelile în evidenţă.

Capricorn
Capricornii calculează cu grijă consecinţele unei reacţii exagerate asupra reputaţiei lor.

De asemenea, vor privi cu seriozitate efectele pe termen lung cu privire la faptul că au redus la tăcere pe toată lumea.

Vărsător
Vărsătorii vor fi foarte entuziasmaţi şi foarte mulţumiţi de faptul că au găsit răspunsul înaintea tuturor. Nu sunt maliţioşi, dar le place foarte mult să creadă că ştiu mai multe decât toţi ceilalţi.

Peşti
Peştii vor fi încântaţi când au dreptate, dar sunt prea timizi ca să se laude cu asta. Vor găsi o metodă de a le arăta oamenilor că ei au avut ideea salvatoare, dar este posibil să fie prea subtil şi de fapt nimeni să nu observe.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod