Verbul care îţi defineşte zodia. Ce spune despre tine?


Fiecare zodie este reprezentantă de un verb care îi concentrează perfect caracteristicile, acţiunea şi cele mai mari dorinţe. Este adesea cuvântul care ne poate arăta calităţile,

Fiecare zodie este reprezentantă de un verb care îi concentrează perfect caracteristicile, acţiunea şi cele mai mari dorinţe.

Este adesea cuvântul care ne poate arăta calităţile, alegerile în viaţă, plăcerile, dar şi cele mai mari defecte, dacă dorinţele imprimate de acesta nu sunt gestionate corect.

Iată care este verbul reprezentativ pentru fiecare zodie:

Berbec - A fi
Berbecul este reprezentat de existenţa în sine, de instictele primare, concentrarea asupra propriei persoane.

Taur - A avea
Posesiunile sunt slăbiciunea nativilor din taur. Visează să acumuleze, să strângă şi să beneficieze de tot ce este material şi le poate face o viaţă mai bună.

Gemeni - A gândi
Raţiunea este cea care îi defineşte pe nativii din zodia gemeni. Analizarea mentală a lumii în care trăiesc face parte din firea lor.

Rac - A simţi
Sentimentele sunt cele care le controlează viaţa celor născuţi în semnul racului. Sunt receptivi la toate emoţiile şi trăirile lor interioare, dar şi ale celorlalţi.

Leu - A voi
Voinţa este motorul din spatele netivilor în leu. Nu dau înapoi de la acţiunile pe care le încep pentru că scopul final este tot ceea ce contează.

Fecioară - A analiza
Fecioarele sunt fini observatori, iar analizarea cu atenţie a tot ceea ce se întâmplă în lumea lor este caracteristica lor cea mai pregnantă.

Balanţă - A echilibra
Nativii din balanţă sunt în căutarea echilibrului în viaţă, sub orice formă.

Luptă pentru dreptate şi echitate.

Scorpion - A dori
Pentru scorpioni, nevoia de a obţine ceea ce îşi doresc este foarte mare. Luptă cu înverşunare pentru ceea ce vor, fără să dea înapoi.

Săgetător - A înţelege
Nativii din săgetător vor să înţeleagă, să pătrundă cu mintea tot ceea îi fascinează, să cunoască şi să accepte ceea ce este altfel.

Capricorn - A folosi
Persoanele născute în zodia capricornului sunt influenţate de nevoia de a organiza, de a folosi ceea ce li se oferă.

Vărsător - A cunoaşte
Nevoia de cunoaştere este cea care le ghidează viaţa vărsătorilor.

Sunt însetaţi de informaţii şi toată viaţa caută să-şi satisfacă această nevoie.

Peşti - A crede
Pentru nativii din zodia peşti, latura spirituală este foarte importantă. Îşi ghidează viaţa după principii bine stabilite, în care cred cu convingere.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod