Venus în Scorpion: Sex sălbatic şi aventuri amoroase!

De pe 9 octombrie, Venus a intrat în scorpion, până pe 1 noiembrie, iar asta ne transformă viaţa sentimentală, şi în special pe cea sexuală! Seducţia pare să fie elementul principal din

De pe 9 octombrie, Venus a intrat în scorpion, până pe 1 noiembrie, iar asta ne transformă viaţa sentimentală, şi în special pe cea sexuală!

Seducţia pare să fie elementul principal din vieţile noastre, în această perioadă. Venus, planeta iubirii, se "întâlneşte" cu zodia care reprezintă sexul şi sexualitatea, seducţia şi secretele.

Atracţia incontrolabilă este acum în maximă desfăşurare, ceea ce poate fi extrem de incitant, dar şi de periculos, mai ales dacă eşti implicată într-o relaţie stabilă. Dorinţa maximă îţi poate concentra toate gândurile asupra unei persoane care te ispiteşte sau care pur şi simplu ţi-a căzut cu tronc, dar toate astea pot fi extrem de periculoase pentru cupluri.

În această perioadă vei fi tot mai tentată să calci strâmb, chiar dacă nu ai făcut asta niciodată. Vrei să dai curs pasiunilor ascunse, să traieşti acea poveste de dragoste fantastică sau numai să experimentezi o noapte de sex sălbatic alături de cineva de care te simţi foarte atrasă.

Nu uita că toate aceste sentimente dezlănţuite şi această poftă nebună de aventură erotică şi emoţională vor lua sfârşit şi vei fi nevoită să te confrunţi cu efectele!

Pe de altă parte, Venus în scorpion poate să încingă atmosfera şi în cuplu. Vei fi mult mai dispusă să petreci nopţi întregi făcând dragoste cu partenerul tău şi nu te vei da înapoi de la a îcerca tot felul de tehnici şi poziţii noi. Libidoul tău va fi la cote înalte!

Bucură-te de această perioadă, dar ai grijă să nu faci lucruri pe care să le regreţi apoi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod