Perioade bune pentru noi relaţii

Nu degeaba se spune că există un timp bun pentru fiecare acţiune. Sunt convinsă că aţi constatat că, o perioadă de timp, orice aţi face şi cât de mult vă străduiţi, nu puteţi avea o

Nu degeaba se spune că există un timp bun pentru fiecare acţiune. Sunt convinsă că aţi constatat că, o perioadă de timp, orice aţi face şi cât de mult vă străduiţi, nu puteţi avea o comunicare eficientă cu multe persoane. Bunul simţ ar trebui să vă spună că problema este în domeniul vostru.

Excluzând deficienţele de comportament, „vina” poate să aparţină şi... astrelor şi anume lui Mercur. Se formează atunci aspecte planetare nefavorabile la Mercur, care semnifică, în astrologie, modul de comunicare, formarea ideilor şi a vorbirii fluente, empatia verbală şi capacitatea de a raţiona. Toate acestea fiind perturbate, este firesc să vă treziţi că enervaţi sau că nu sunteţi înţeleşi şi chiar nici voi nu îi înţelegeţi pe ceilalţi.

Tot aşa, există perioade bune pentru a forma contacte, a lega prietenii şi pentru a începe să puneţi bazele unei relaţii romantice.

În acest caz, Venus şi Marte (atracţia şi dorinţa) sunt cele care „pun lipici” pe felul cum arătăm, în modul de relaţionare.

Reciproca este şi ea valabilă şi există perioade în care ne este greu să găsim un partener sau cei pe care-i întâlnim par să fie foarte puţin compatibili cu noi.

Perioadele romantice, cele în care e cel mai probabil ca să întâlniţi dragostea sau măcar să legaţi o prietenie frumoasă sau... furtunoasă sunt cele în care Venus şi/sau Marte se află în aceeaşi zodie cu cea în care v-aţi născut sau compatibile cu ea. De exemplu, pentru persoanele născute în zodia Balanţei, perioadele 4 iulie – 23 august şi 29 octombrie – 22 noiembrie sunt extrem de faste (Marte şi respectiv Venus se află în zodia Balanţei în aceste intervale). Ele pot fi extrem de fermecătoare, atrăgătoare pentru sexul opus şi pot iniţia cu mai multă uşurinţă relaţii de iubire sau prietenie.

Sunt însă şi perioade în care nu e o idee bună să începeţi o relaţie nouă şi anume acelea când cele două planete sexuale, Venus şi Marte, sunt retrograde sau în zodii incompatibile cu cea în care v-aţi născut.

Acest timp poate fi însă folosit pentru a lucra asupra unei relaţii deja existente în scopul îmbunătăţirii ei.

Alteori, în aceste intervale de timp, pot apare, în viaţa voastră, vechi iubiţi sau pot fi redescoperite persoane pe care le cunoşteaţi, dar pe care le vedeţi subit într-o altă lumină, mult mai plăcută.

În acest an, perioadele bune şi foarte bune pentru începerea unor relaţii sunt:

(++) Perioade foarte benefice; (+) Perioade benefice

24 ianuarie – 13 aprilie:

Marte e retrograd în Fecioară – Nu este o perioadă bună pentru noi contacte, dar pot fi revigorate relaţiile mai vechi sau se pot reîntoarce, în viaţa voastră, vechi iubiţi sau prieteni.

14 aprilie – 15 mai: (++)Gemeni, Săgetător, Vărsător

(+)Fecioară, Taur, Capricorn

16 mai – 27 iunie: Venus e retrograd în Gemeni - Nu este o perioadă bună pentru noi contacte, dar pot fi revigorate relaţiile mai vechi sau se pot reîntoarce, în viaţa voastră, vechi iubiţi sau prieteni de odinioară.

28 iunie – 3 iulie: (++)Gemeni, Săgetător, Vărsător

(+)Fecioară, Taur, Capricorn

4 iulie – 7 august: (++)Gemeni, Săgetător, Vărsător

(+)Balanţă

8 - 23 august: (++)Rac, Capricorn, Peşti

(+)Balanţă, Gemeni, Vărsător

24 august – 6 septembrie: (++)Rac, Capricorn, Peşti

(+)Scorpion

7 septembrie – 3 octombrie: (++)Leu, Vărsător, Berbec

(+)Scorpion, Rac, Peşti

4 - 7 octombrie: (++)Fecioară, Peşti, Taur

(+)Scorpion, Rac

8 – 28 octombrie: (++)Fecioară, Peşti, Taur

(+)Săgetător, Berbec, Leu

29 octombrie – 17 noiembrie: (++)Balanţă, Berbec, Gemeni

(+)Săgetător, Leu

18 – 22 noiembrie: (++)Balanţă, Berbec, Gemeni

(+)Capricorn, Taur, Fecioară

23 noiembrie – 16 decembrie: (++)Scorpion, Taur, Rac

(+)Capricorn, Fecioară

17 – 26 decembrie: (++)Săgetător, Gemeni, Leu

(+)Capricorn, Taur, Fecioară

27 – 31 decembrie:  (++)Săgetător, Gemeni, Leu

(+)Vărsător, Balanţă

Vă urez ca astrele să vă călăuzească paşii spre cei care vă pot însenina zilele şi încălzi...nopţile!

AstroVesta®

www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod