Povestea tristă a unui prinţ

În harta natală a unei persoane sunt elemente astrologice karmice care acţionează în mod implacabil, punând-o în faţa unor încercări, a unor teste şi a unor dificultăţi care sunt

În harta natală a unei persoane sunt elemente astrologice karmice care acţionează în mod implacabil, punând-o în faţa unor încercări, a unor teste şi a unor dificultăţi care sunt consecinţa greşelilor karmice. O greşeală dintr-o altă viaţă se întoarce împotrivă şi dacă nu este conştientizată pe parcursul vieţii, ea va fi retrăită frustrant şi dureros în momentul morţii (la revizuirea vieţii), omul resimţind exact ce a simţit cel căruia i-a făcut rău.

Pe parcursul vieţii actuale, rădăcina, cauza problemelor persistă în subconştient, determinând persoana respectivă să depună eforturi pentru a repara greşeala: ea oscilează între atitudinea din trecut (având tendinţa să repete greşeala) şi ceea ce se aşteaptă de la ea (conştientizare şi corectare).

În luna februarie, pe o pârtie de schi din Austria, a avut loc un accident în care a fost rănit grav prinţul Johan Friso, cel de-al doilea băiat al reginei Beatrix a Olandei.

El ar fi fost al treilea moştenitor în linie, la tronul ţării, dacă nu ar fi renunţat la acest privilegiu pentru a se căsători cu cea pe care o iubea. În iunie 2003, el a anunţat familia şi Parlamentul că doreşte să se căsătorească cu Mabel Wisse Smit, o blondă frumoasă care provenea dintr-o familie olandeză obişnuită.

Nu originea ei modestă a stat la baza refuzului Parlamentului olandez de a aproba căsătoria din punctul de vedere al succesiunii la tron, ci relaţiile amoroase ale tinerei au fost cele care au dus la această atitudine potrivnică. În plus, ea a fost lipsită de sinceritate, căci declarase că nu avusese o relaţie intimă cu „naşul” traficanţilor de droguri din Olanda, ceea ce nu corespundea adevărului. Acesta fusese executat, în stil mafiot, încă din anul 1991, cu mult timp înainte ca prinţul şi viitoarea lui soţie să se cunoască măcar, dar s-a considerat că reputaţia ei fusese pătată de comportamentul ei.

Mai mult, Mabel a avut ulterior o relaţie cu ambasadorul bosniac al Naţiunilor Unite, implicat şi el într-un scandal de corupţie.

Pentru o casă regală ca cea a Olandei, a funcţionat principiul „spune-mi cu cine te iubeşti ca să-ţi spun cine eşti” şi preţul plătit al lui Johan pentru alegerea pe care a făcut-o, a fost excluderea sa de la succesiunea la tronul Olandei.

Nunta celor doi a avut loc pe 24 aprilie 2004, când Luna era în ultimele grade ale zodiei Gemenilor (nefavorabile căsătoriei) şi conjunctă cu Betelgeuse (stea malefică ce semnifică violenţe, pericole neaşteptate); Mercur (gândire, decizii) era retrograd (moment prost de a lua decizii) şi în Berbec (nesăbuinţă, hotărâre pripită).

Însă astrograma natală a prinţului este cea care dezvăluie, la o analiză atentă, o încărcătură karmică negativă şi o predispoziţie spre răniri grave ce pot duce la moartea lui.

De departe, elementul astrologic cu valoare de judecător suprem este Saturn, care este retrograd şi se află în casa sănătăţii. El guvernează casa sfârşitului de viaţă şi se află într-o opoziţie (aspect nefavorabil) cu o conjuncţie Mercur-Venus, în Balanţă, chiar lângă Ascendentul lui.  Ascendentul este cel care guvernează corpul fizic, iar prima casă reprezintă capul, energia vitală. În plus, Saturn este în Berbec, care semnifică acelaşi lucru, iar Venus (cea atacată de Saturn) este chiar planeta care guvernează Ascendentul, dar şi casa Accidentelor şi a Morţii.

Prinţul a stat circa 25 de minute îngropat în zăpadă şi a mai fost nevoie de alte 50 de minute pentru resuscitare, căci inima lui refuza să bată. În tot acest timp, creierul lui a fost privat de oxigenul necesar, iar analizele au arătat că acesta a suferit daune importante.

El se află acum într-o comă profundă din care, doar printr-o minune s-ar mai putea trezi şi ulterior, recuperarea lui ar dura ani de zile, fără garanţia că îşi va putea recupera vreodată capacităţile fizice şi mentale.

În ziua fatidică de 17 februarie 2012, cea în care prinţul a fost surprins de avalanşă, Uranus care reprezintă neprevăzutul şi accidentul era în aspect rău cu Soarele lui de la naştere şi chiar pe Punctul Arabic al Accidentelor şi Exilului. Soarele se află în casa Prietenilor şi Johan se afla cu prietenii pe o pârtie extrem de periculoasă. Nodul Sud sau karma trecută tocmai îi traversa casa Morţii şi Accidentelor şi era conjunct cu Luna Neagră, alt element karmic nefast.

Da, prinţul e plecat în „exil”, pe tărâmul dintre viaţă şi moarte, pe patul de spital rămânând doar trupul lui, o biată carcasă pentru sufletul nemuritor.

AstroVesta®

www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod