Mercur în Scorpion, până pe 29 octombrie. Vezi cum te influenţează

Mercur va tranzita zodia Scorpionului până pe 29 octombrie, iar dacă nu gestionăm bine acest aspect astral, suspiciunea şi paranoia ne pot controla acţiunile. Detaliile sunt acum mai mult

Mercur va tranzita zodia Scorpionului până pe 29 octombrie, iar dacă nu gestionăm bine acest aspect astral, suspiciunea şi paranoia ne pot controla acţiunile.

Detaliile sunt acum mai mult decât murdare, iar toată perioada este una complet nepotrivită pentru semnarea unor contracte care au rolul de a ne lega de ceva sau de cineva.

Comunicarea se loveşte acum de partea "întunecată" a Scorpionului, şi anume de secretele ascunse şi impactul lor. Pentru că emoţiile sunt amplificate, vei avea senzaţia că nici nu ştii la ce să te aştepţi în toată această perioadă.

Sinceritatea este pusă la îndoială şi te-ai putea transforma treptat într-un detectiv (rolul preferat al Scorpionilor) în căutarea adevărului în situaţiile amoroase, profesionale sau personale.

Planeta comunicării ajunge întotdeauna în "adâncuri" de fiecare dată când tranzitează Scorpionul. Pe lista de priorităţi sunt secretele, emoţiile ascunse, trecutul. Este o etapă în care pot să apară discuţii despre probleme delicate referitoare la relaţii, bani sau chiar moarte.

Psihicul funcţionează la putere maximă, ceea ce ne poate ajuta să descoperim ce se află sub acţiunile evidente, căutând motivaţii şi semnificaţii ascunse.

Partea întunecată a lui Mercur în Scorpion este reprezentată de neîncredere, de teamă şi secrete în acelaşi timp. Comunicarea se transformă într-o formă de control şi manipulare, în loc de o modalitate de a ne conecta şi a ne apropia. Dar cu toate acestea, nu trebuie să ne perpetuăm temerile. Avem acum oportunitatea de a discuta subiecte sensibile, care păreau chiar interzise, şi care odată dezbătute pot duce la o adevărată senzaţie de eliberare, încredere şi intimitate.

Nu face promisiuni majore, dar verifică cu atenţie detaliile şi sursa informaţiilor tale în următoarele săptămâni.

Şi cel mai important, nu lăsa îndoiala şi ezitarea să te ducă spre paranoia şi obsesie - făcând asta poţi aduce dispute şi conflicte în relaţiile tale.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod