Horoscopul Soarelui în Berbec. Cum te afectează timp de o lună

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică diferită. Iată ce efecte are asupra ta:

Berbec
Soarele se află în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui. În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Este timpul pentru acţiune!

Taur
Soarele în Berbec îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii. Lasă deoparte viaţa socială acum şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea.

Gemeni
Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Socializează mai mult, întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi realizezi visele.

Rac
Aflat în Berbec, Soarele îţi "luminează" casa a 11-a, a Carierei. Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Asumă-ţi riscul de a face noi mişcări îndrăzneţe în viaţa profesională. Nu vei regreta.

Leu
Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale.

Fecioară
Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă.

Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată.

Balanţă
Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Scorpion
Soarele în Berbec îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile dr rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi

Săgetător
Aflat în casa a 5-a, a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine să "să-şi facă de cap".

Capricorn
Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic.

Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Vărsător
Soarele în casa a 3-a, a Comunicării şi Intelectului, îţi energizează dorinţa de cunoaştere, curiozitatea şi dorinţa de a explora noi idei şi perspective. Este de asemenea o perioadă bună să-ţi împărtăşeşti ideile cu ceilalţi.

Peşti
Soarele se află acum în casa a 2-a, a Finanţelor şi Bunurilor, ceea ce îţi inspiră mai multă dorinţă de acţiune în plan financiar. Este momentul să îţi reevaluezi starea materială şi să faci paşi importanţi pentru a câştiga mai mult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod