Horoscopul Soarelui în Berbec. Cum te afectează timp de o lună

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică diferită. Iată ce efecte are asupra ta:

Berbec
Soarele se află în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui. În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Este timpul pentru acţiune!

Taur
Soarele în Berbec îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii.

Lasă deoparte viaţa socială acum şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea.

Gemeni
Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Socializează mai mult, întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi realizezi visele.

Rac
Aflat în Berbec, Soarele îţi "luminează" casa a 11-a, a Carierei. Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Asumă-ţi riscul de a face noi mişcări îndrăzneţe în viaţa profesională. Nu vei regreta.

Leu
Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii.

Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale.

Fecioară
Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă. Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată.

Balanţă
Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Scorpion
Soarele în Berbec îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile dr rutină şi responsabilităţile de zi cu zi.

Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi

Săgetător
Aflat în casa a 5-a, a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine să "să-şi facă de cap".

Capricorn
Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Vărsător
Soarele în casa a 3-a, a Comunicării şi Intelectului, îţi energizează dorinţa de cunoaştere, curiozitatea şi dorinţa de a explora noi idei şi perspective.

Este de asemenea o perioadă bună să-ţi împărtăşeşti ideile cu ceilalţi.

Peşti
Soarele se află acum în casa a 2-a, a Finanţelor şi Bunurilor, ceea ce îţi inspiră mai multă dorinţă de acţiune în plan financiar. Este momentul să îţi reevaluezi starea materială şi să faci paşi importanţi pentru a câştiga mai mult.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod