Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!
1 din 13

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste
Luna august este una de o importanță majoră pentru tine din punct de vedere sentimental. Ai toate șansele să trăiești clipe de neuitat, indiferent dacă ești într-o relație sau te afli în căutarea marii iubiri. Astrele sunt de partea ta, iar nivelul atracției tale crește semnificativ. Profită de această perioadă benefică pentru viața ta amoroasă.

Bani
În această lună nu stai deloc rău cu banii. Este o perioadă în care te poți bucura de un succes major, o reușită în plan profesional sau în cel de afaceri care îți va aduce în mod sigur mai mulți bani. Ai acum oportunitatea de a te pune în valoare, de a-ți demonstra calitățile și abilitățile în fața superiorilor sau a colaboratorilor.

Cumpene
Din fericire, luna august se dovedește a fi una excelentă pentru tine. Nu ai parte de cumpene majore, iar totul merge ca pe roate atât în privința relațiilor amoroase, a banilior sau sănătății. August 2017 este o lună în care vei putea străluci la maximum, fără să ai parte de neplăceri care să-ți umbrească viața.

Sănătate
Ai un tonus foarte bun și debordezi de energie în luna august. Dar va trebui să gândești puțin în perspectivă și să-ți faci câteva analize de rutină, care să te asigure că sănătatea ta este la cote maxime. De asemenea, trebuie să ții sub control atent unele probleme de sănătate mai vechi sau unele slăbiciuni cu care te confrunți adesea. Le vei estompa semnificativ în acest fel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod