Horoscopul cumpenelor în luna august

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din fericire, luna august se dovedește a fi una excelentă pentru tine. Nu ai parte de cumpene majore, iar totul merge ca pe roate atât în privința relațiilor amoroase, a banilior sau sănătății. August 2017 este o lună în care vei putea străluci la maximum, fără să ai parte de neplăceri care să-ți umbrească viața.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În plan personal te confrunți cu unele situații mai tulburi, pe care nu știi cum să le abordezi. Ești obișnuită să rezolvi totul simplu și eficient, fără prea multă dramă și fără exagerări. Cu toate acestea, nu reușești să găsești atât de repede pe cât ai vrea soluții la problemele tale personale, iar asta îți va da o stare neplăcută.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poți avea unele mici neplăceri legate de locuința ta sau alte proprietăți pe care le deții. Apar mici detalii pe care nu le-ai luat în seamă, dar care reușesc să-ți dea cumva planurile peste cap. Dacă este vorba de acte, semnarea unor documente sau realizatrea unor contracte, este posibil să te confrunți cu unele piedici.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sănătatea ar putea fi un subiect sensibil pentru nativii din Rac în această lună. Dacă ar putea fi vorba de cumpene, atunci sănătatea este principalul motiv de îngrijorare, în special în prima parte a lunii august. Ai grijă să nu te lași dusă de val și să faci excese de tot felul, care apoi te pot costa mult.

Leu(22 iulie - 22 august)

Din fericire nu te confrunți cu probleme sau dificultăți în această lună. Tot ce trebuie să faci este să-ți menții sub control excesele de energie și entuziasm care te-ar putea face să iei decizii pripite sau să intri în conflicte lipsite de sens.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sănătatea este punctul tău sensibil în luna august și unul dintre principalele motive de îngrijorare. Este necesar să-i acorzi mai multă atenție ca de obicei pentru că aspectele astrale ale acestei luni indică unele probleme din acest punct de vedere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă în plan amoros și profesional stai excelent în această lună, ai putea avea parte de cumpene în ceea ce privește starea de sănătate. Nu ești tocmai în apele tale, iar micile neplăceri cu care te confrunți din această cauză riscă să-ți umbrească celelalte reușite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din fericire pentru tine, luna august se va dovedi a fi una foarte bună, fără să ai parte de cumpene sau probleme importante. Chiar dacă apar mici neplăceri, care sunt inevitabile, reușești să le depășești fără să faci prea mare caz. Dacă de obicei dramatizezi orice detaliu care nu este pe placul tău, luna aceasta vei putea să treci cu vederea ceea ce te nemulțumește.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna august se va dovedi cu adevărat o lună de cumpănă pentru tine. Apar tot felul de situații care necesită schimbări, care te determină să-ți pui întrebări dificile și să cauți soluții. Este o perioadă a transformărilor atât în plan profesional, cât și în cel personal, dar când se va încheia, vei fi mândră de realizările tale, în mod sigur.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Punctul tău sensibil luna aceasta este starea de sănătate. Trebuie să-i acorzi mai multă atenție ca de obicei și să ai grijă să nu te suprasoliciți. De asemenea, chiar dacă te ia valul și îți canalizezi întreaga atenție asupra proiectelor profesionale, este esențial să-ți amintești că sănătatea este cea mai importantă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna august nu este una dintre cele mai bune pentru tine. Nervozitatea accentuată de care vei da dovadă îţi pune la încercare atât viaţa personală, cât şi pe cea profesională. Rişti să ai conflicte din nimic, total inutile, cu cei apropiaţi, iar asta te va scufunda într-o stare şi mai adâncă de nemulţumire. Încearcă să te controlezi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cumpenele tale din luna august au legătură cu schimbările importante pe care trebuie să le faci în viaţa ta. Relaţiile tensionate trebuie rezolvate cumva, fie în bine, fie în rău. În orice caz, aigist este o perioadă a deciziilor, care devin astfel obligatorii, indiferent cât de mult le-ai amânat până acum. Va trebui să te confrunţi direct cu ceea ce te nemulţumeşte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod