Horoscop: Planeta Uranus va fi retrogradă până în decembrie 2013. Află cum te afectează

Începând cu 17 iulie şi până pe 17 decembrie 2013, Uranus, planeta inovaţiei şi a schimbării, va fi retrogradă. Efectele mişcării sale retrograde se simt la nivel personal, dar şi la nivel

Începând cu 17 iulie şi până pe 17 decembrie 2013, Uranus, planeta inovaţiei şi a schimbării, va fi retrogradă. Efectele mişcării sale retrograde se simt la nivel personal, dar şi la nivel global. Nu este o coincidenţă lupta pentru libertate, schimbare şi eliberare care afectează tot mai multe naţiuni în ultima perioadă.

În astrologie, fiecare planetă are propria sa "personalitate", iar Uranus este rebelul grupului. Este planeta care şochează, care produce adevărate cutremure la nivel social, cultural, religios sau personal.

Ne schimbă radical modul în care vedem lumea sau pe noi înşine, iar scopul său esenţial este cel de a aduce progresul, inovaţia şi evoluţia.

Pentru a putea merge mai departe, trebuie să scapi de ceea ce este vechi şi nefolositor, care te blochează şi îţi îngreunează dezvoltarea şi transformarea benefică.

În plan personal, Uranus retrograd te va ajuta să conştientizezi dacă nu te afli în locul potrivit, dacă nu ai jobul potrivit sau relaţia potrivită.

Aceste şase luni de retrogradare sunt foarte utile şi în ceea ce priveşte propriile tale temeri sau modul în care percepi libertatea. Este posibil să ai parte de câteva momente de revelaţie, care chiar dacă nu vor fi plăcute, îţi vor fi cu siguranţă extrem de utile.

Cu Uranus în Berbec, limitările şi constrângerile venite din partea celor din jur pot deveni cu adevărat de nesuportat.

Îţi vei dori să ai libertatea de a lua propriile decizii, iar asta ar putea să producă schimbări majore în relaţii.

Retrogradarea încurajează evaluarea anumitor aspecte ale vieţii. Prin urmare, oferă-ţi ocazia de a reanaliza alegerile pe care vrei să le faci.

Şi nu uita că Uranus are legătură cu tot ceea ce este neconvenţional şi favorizează situaţiile sau proiectele unice, speciale, autentice. Prin urmare, dacă ai, de exemplu, o idee nonconformistă de afacere, nu te teme să o pui în practică.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod