Horoscop. Planeta Marte va tranzita zodia Săgetătorului. Cum te afectează

Marte, planeta pasiunii şi a sexualităţii, va tranzita zodia Săgetător în perioada 13 septembrie - 26 octombrie 2014. Energia dinamică a acestui aspect astral influenţează toate relaţiile

Marte, planeta pasiunii şi a sexualităţii, va tranzita zodia Săgetător în perioada 13 septembrie - 26 octombrie 2014. Energia dinamică a acestui aspect astral influenţează toate relaţiile amoroase, iar aventurile exotice sunt calea cea mai bună de a reaprinde flacăra pasiunii.

Săgetătorul este un semn mutabil de foc, ceea ce înseamnă că pasiunea acestei perioade va fi la fel de flexibilă. Interesul pentru cineva anume ar putea să se dezvolte rapid şi expansiv. De aceea, cei care au deja o relaţie stabilă trebuie să-şi cântărească bine acţiunile înainte de a se lăsa duşi de val.

Este o perioadă destul de riscantă.

Iată cum îţi influenţează tranzitul lui Marte prin Săgetător viaţa amoroasă, în funcţie de elementul zodiei tale:

Semne cardinale: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn
Fiind un semn cardinal, pasiunea ta are un caracter subtil, ascuns chiar. Vei fi nevoită să depui mai mult efort acum pentru a readuce scântei pasionale în relaţia ta. Comunicarea şi îndepărtarea de rutina zilnică vă poate ajuta să redescoperiţi plăcerea. Fii sinceră faţă de ceea ce vrei şi mai ales, cu cine vrei… O scurtă vacanţă şi evadarea din rutină te pot ajuta să te concentrezi asupra vieţii amoroase.

Semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător
Investeşte în experienţe care îţi oferă rafinament şi o stare de bine în viaţa de cuplu.

Arătă-i celui pe care îl iubeşti cât de mult îl preţuieşti. Puţin efort din partea ta va da rezultatele la care visezi. Dacă eşti singură, o întâlnire organizată de un prieten ţi-ar putea face inima să tresalte. Chiar şi în cazul unei relaţii de durată care pare să stagneze, tot sfatul prietenilor te ajută să găseşti modalităţi de a o revitaliza.

Semne mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti
Pasiunea arde acum mai puternic ca niciodată pentru tine! Este un moment excelent să-ţi recucereşti partenerul şi să aduci senzaţii noi în dormitor.

Poţi avea parte de scântei de dragoste atât acasă cât şi la locul de muncă. Este decizia ta dacă vrei să acţionezi îndrăzneţ, să flirtezi şi să-ţi îndeplineşti dorinţele. Foloseşte-ţi la maximum capacităţile de seducţie!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod