Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Gemeni şi bărbatul din Scorpion


Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte şi Pluto, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur, astrul comunicării. Compatibilitatea dintre aceşti doi nativi nu este una

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte şi Pluto, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur, astrul comunicării. Compatibilitatea dintre aceşti doi nativi nu este una excelentă, fiind necesar ca ambii parteneri să depună efort pentru ca relaţia să reziste în timp.

 

b0d6d8053253948fc668dc12f7674390
Nativa din Gemeni este atrasă de misterul, calmul şi alura sexy a nativului din Scorpion. Pe de altă parte, bărbatul din Scorpion se îndrăgosteşte iremediabil de cunoştinţele, sociabilitatea şi latura prietenoasă a femeii din Gemeni.

Relaţia lor poate fi una de-a dreptul incendiară la început, desfăşurându-se cu multă efervescenţă.

Apoi, însă, femeia din Gemeni s-ar putea simţi îngrădită de gelozia şi posesivitatea nativului din Scorpion. Ea iubeşte libertatea şi evită situaţiile în care se simte cumva încolţită, motiv pentru care o relaţie cu un nativ din Scorpion i s-ar putea părea dificilă.

Din punct de vedere sexual, cei doi nativi se înţeleg de minune. Nativul din zodia Scorpion este pasional, iubeşte cu intensitate şi nu se teme să o arate, ceea ce îl transformă în bărbatul perfect în pat, iar femeia din zodia Gemeni este mereu dispusă să încerce lucruri noi. Aceste trăsături îi ajută să aibă o viaţă amoroasă de invidiat.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod