Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Vărsător cu bărbatul din Rac

Relaţia dintre aceşti nativi poate fi complicată, pentru că cei doi parteneri sunt foarte diferiţi. Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus, iar Racul este un semn de apă, guvernat

Relaţia dintre aceşti nativi poate fi complicată, pentru că cei doi parteneri sunt foarte diferiţi. Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus, iar Racul este un semn de apă, guvernat de Lună.


Nativul din zodia Rac este o persoană sensibilă, dar în niciun caz o persoană slabă. Este uşor afectat de remarcile şi observaţiile celor din jur, dar nu înseamnă că se şi lasă descurajat. Deşi este un semn de apă, este totuşi pragmatic şi cât se poate de responsabil.

Îşi doreşte o relaţia stabilă, iar partenera ideală pentru el este o femeie stabilă, cu picioarele pe pământ.

De aceea, relaţia cu o nativă din Vărsător, care adesea se plictiseşte foarte repede, ar putea fi destul de dificilă.

Dar pentru că Vărsătorul este un semn fix, ceea ce înseamnă că este mai stabil decât celelalte semn de aer, Gemeni şi Balanţă, există şanse ca aceşti doi nativi să găsească o cale de mijloc pentru a forma un cuplu puternic.

Femeia din Vărsător va trebuie să înveţe cum să-şi exprime părerile astfel încât să nu-l afecteze emoţional pe bărbatul din Rac, iar acesta din urma va fi nevoit să fie mai sociabil, deschis şi prietenos.

Dacă reuşesc să-şi echilibrezele principalele caracteristici, aceşti nativi pot forma totuşi o relaţie frumoasă şi de durată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod