Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Taur

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Compatibilitate dintre cele două zodii este una bună, pentru că nativii au multe elemente

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare.

Compatibilitate dintre cele două zodii este una bună, pentru că nativii au multe elemente în comun.

Sunt două semne fixe, ceea ce face ca relaţia să fie solidă şi stabilă. Ambii parteneri sunt foarte hotărâţi, ştiu ce vor de la viaţă şi au adesea o atitudine responsabilă.

Femeia din zodia Leului este atrasă de calmul şi relaxarea bărbatului din Taur, dar şi de eleganţa şi manierele sale impecabile.

Este, de asemenea, încântată de siguranţa materială pe care i-o poate oferi un astfel de bărbat.

Nativul din Taur, pe de altă parte, este impresionat din primele clipe de încrederea în sine şi determinarea femeii din Leu. Îi plac oamenii entuziaşti, care pun multă pasiune în tot ceea ce fac, iar femeia din Leu se încadrează perfect în această descriere.

Aceşti nativi sunt foarte compatibili din punct de vedere financiar. Amândoi îşi doresc tot ce e mai bun de la viaţă, în plan material.

Iubesc luxul, obiectele preţioase şi visează la o viaţă îmbelşugată.

Au capacitatea de a obţine toate acestea pentru că ambii nativi se pricep de minune la bani, afaceri şi investiţii. Pot colabora excelent pentru a obţine prosperitatea pe care şi-o doresc.

O provocare pentru această relaţie este orgoliul nativei din Leu şi dorinţa ei de a avea întotdeauna ultimul cuvânt, dar şi încăpăţânarea bărbatului din Taur, dusă la extrem.

Dacă cei doi reuşesc să-şi echilibreze sau să-şi estempoze aceste tendinţe, atunci cuplul are mari şanse de reuşită.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod