Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Balanţă cu bărbatul din Rac

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, iar Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Compatibilitatea dintre nativii acestor zodii nu este una prea bună. Femeia din Balanţă este

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, iar Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Compatibilitatea dintre nativii acestor zodii nu este una prea bună.

Femeia din Balanţă este o persoană sociabilă, prietenoasă, care iubeşte armonia, dreptatea şi echilibrul. Este foarte diplomată şi adesea poate face multe concesii într-o relaţie pentru ca lucrurile să meargă bine. Are nevoie de multă afecţiune, dar şi de stabilitate.

Bărbatul din Rac, pe de altă parte, este o fire sensibilă din punct de vedere emoţional.

Este puternic afectat de ceea ce se întâmplă în jurul lui, în special de remarcile, reacţiile şi acţiunile celorlalţi.

Uneori simte nevoia să se retragă în carapacea sa, pentru a evita înfruntările de orice fel. De aceea, pentru acest nativ, formarea unei familii şi construirea propriului cămin este un scop esenţial în viaţă. Are nevoie de un loc al lui în care să se poată refugia, alături de cei pe care îi iubeşte şi care îl iubesc.

Ralaţia cu o nativă din Balanţă, atât de sociabilă, vorbăreaţă şi băgăcioasă poate fi un adevărat test de rezistenţă pentru bărbatul din Rac.

Nu se simte deloc în largul lui când este forţat să se deschidă complet în faţa întregii lumi.

Nici pentru nativa din Balanţă, care ea însăşi este în căutarea echilibrului, nu este uşor să facă faţă schimbărilor bruşte de dispoziţie ale partenerului său din zodia Rac. Din relaţia acestor doi nativi lipseşte elementul care oferă stabilitate. Niciunul nu este dispus să rişte, să aibă iniţiativă şi să facă paşi importanţi fără să privească înapoi.

Este un cuplu cu şanse mici de reuşită, în care micile drame sentimentale apar la orice pas, zi de zi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod