Horoscop: Cât de compatibili sunt Kim Kardashian și Kanye West?

Cel mai mediatizat cuplu din ultima vreme, format din Kim Kardashian și Kanye West, are toate șansele să reziste în timp datorită compatibilității astrologice dintre cei doi. Dacă reușesc

Cel mai mediatizat cuplu din ultima vreme, format din Kim Kardashian și Kanye West, are toate șansele să reziste în timp datorită compatibilității astrologice dintre cei doi.

Dacă reușesc să țină la distanță provocările și dificultățile cu care se confruntă de obicei cuplurile celebre, relația lor poate fi una stabilă și frumoasă.

Kim Kardashian este născută în zodia Balanță, iar Kanye West este născut în zodia Gemeni. Ambele sunt semne de aer, ceea ce este un element important pentru compatibilitatea dintre cei doi.

Aspectele realizate de Pluto și Saturn în hărțile lor natale indică totuși o luptă pentru putere și supremație în relația lor.

Niciunul nu este dispus să cedeze în fața celuilalt, fiecare fiind convins că are dreptate.

De asemenea, Pluto, planeta puterii și a sexualității, și Venus, planeta iubirii și a relațiilor, formează un aspect tensionat în cazul acestor două vedete. Un astfel de aspect indică multă pasiune, dar și posesivitatea sau gelozie.

Kanye are Soarele și Jupiter în Gemeni, ceea ce îl poate face foarte încrezător în forțele proprii, mândru și chiar îngâmfat. Venus și Marte sunt în cazul lui în Taur, aspect care indică încăpățânare în special în chestiunile care țin de relație, cuplu, dar și de chestiuni estetice.

Kim, pe de altă parte, are Soarele și Pluto în Balanță.

Pluto îi poate da o adevărată obsesie pentru putere și control și o nevoie acută de a-și impune întotdeauna propria voință.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod