Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te influenţează?

Este o perioadă foarte plină din punct de vedere astrologic. Soarele va intra în zodia Balanţă pe 23 septembrie, Marte va începe tranzitul prin Fecioară, iar duminică va avea loc o eclipsă de

Este o perioadă foarte plină din punct de vedere astrologic. Soarele va intra în zodia Balanţă pe 23 septembrie, Marte va începe tranzitul prin Fecioară, iar duminică va avea loc o eclipsă de Lună în Berbec

51837a15fc933a0ece8f81ff99ddcf8b
Marţi, 22 septembrie - Venus trigon Uranus
Planeta iubirii formează marţi un trigon perfect cu Uranus. Va aduce un aer de schimbare, de entuziasm şi nerăbdare în plan amoros. Dar pentru că Venus este şi astrul banilor şi al bunurilor materiale, este posibil să apară unele transformări şi în plan financiar.

Fii pregătită să profiţi de orice oportunitate!

Miercuri, 23 septembrie - Soarele intră în Balanţă şi formează un sextil cu Saturn
Acest aspect va aduce beneficii asupra unei relaţii apropiate. Vei simţi că te poţi baza în orice moment pe acea persoană, iar relaţia pe care o aveţi va da semne de stabilitate de neclintit.

Joi, 24 septembrie - Mercur retrograd cudratură Pluto; Marte intră în Fecioară
Cuadratura dintre Mercur retrograd şi Pluto este posibil să-ţi aducă joi o informaţie pe care ţi-ai fi dorit să nu o ai.

Dar cel mai important este modul în care foloseşti acum ceea ce ştii. Pentru că Pluto va deveni direct începând cu vineri, 25 septembrie, există riscul să foloseşti greşit informaţiile pe care le-ai primit.
Tot joi, Marte, planeta acţiunii, va intra în zodia Fecioară, unde va rămâne până pe 12 noiembrie. Este o perioadă marcată de productivitate şi de abilitatea de a începe acţiuni menite să-ţi îmbunătăţească starea de sănătate şi eficienţa în muncă.

Vineri, 25 septembrie - Pluto direct; Marte cuadratură Saturn
Chiar dacă Pluto îşi reia mişcarea directă, vei simţi un blocaj temporar vineri din cauza cuadraturii dintre Marte şi Saturn.

Foloseşte acest aspect pentru a decide care este lucrul asupra căruia vrei să te concentrezi cel mai mult, apoi urmează-ţi scopul

Duminică, 27 septembrie - Ecplisă de Lună în Berbec
Eclipsa de Lună din Berbec îţi va aduce la finalul acestei săptămâni o senzaţie de nemulţumire faţă de propria ta persoană. Dar este o ocazie foarte bună pentru a te concentra mult mai bine asupra ceea ce îţi doreşti cel mai mult. Chiar dacă îţi este dificil că recunoşti că ai greşit, este absolut necesar să fii sinceră cu tine însăţi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod