Horoscopul lui Saturn în zodia Săgetător. Cum te afectează timp de doi ani şi jumătate

Pe 17 septembrie 2015, Saturn, planeta limitărilor, a restricţiilor şi a lecţiilor de viaţă va începe tranzitul prin zodia Săgetător, care va dura până în decembrie 2017. Perioada

Pe 17 septembrie 2015, Saturn, planeta limitărilor, a restricţiilor şi a lecţiilor de viaţă va începe tranzitul prin zodia Săgetător, care va dura până în decembrie 2017.

Full-Moon-Saggie

Perioada în care s-a aflat în zodia Scorpion a adus în prim-plan banii, gestionarea finanţelor, sănătatea, dar şi secretele. Ţelurile şi priorităţile se schimbă, pe măsură ce descoperi că alte aspecte ale vieţii tale au nevoie acum de atenţia ta. Saturn este planeta responsabilităţii şi a stabilităţii, iar în funcţie de casa astrologică pe care o tranzitează, va aduce în atenţie anumite aspecte importante ale vieţii tale, asupra cărora vei fi nevoită să te concentrezi în următorii doi ani şi jumătate. Saturn ne obligă să învăţăm, să ne corectăm comportamentele greşite şi să depunem efort pentru a depăşi obstacolele care ne ţin în loc.

Deşi mai poartă şi numele de "Marele Malefic" în astrologie, Saturn nu are rolul de a ne face viaţa mai grea, ci de a ne obliga să ne corectăm greşelile, de a ne disciplina, pentru ca în final să obţinem rezultate excepţionale.

Iată în ce casă astrologică se va afla, pentru fiecare semn zodiacal în parte:

Berbec
Studiile, călătoriile, aventura şi filosofia sunt acum puse în valoare. Căutarea sensului, a scopului şi menirii tale vor căpăta acum o foarte mare importanţă cât timp Saturn se va afla în casa a IX-a. Vrei să înţelegi lumea în care trăieşti şi rolul tău în ea. Învaţă şi descoperă prin aventuri precum călătoriile sau plerinajul, dar şi studiul, scrisul, creaţia.

Te poţi dedica descoperirilor în această perioadă. Ceea ce vei descoperi te va ajuta să înţelegi mai bine trecutul.

Taur
Saturn îţi energizează Casa a VIII-a, a datoriilor, taxelor şi finanţelor comune. Este o perioadă în care trebuie să înveţi cum să ţii sub control dorinţa de a cheltui, să reduci datoriile şi să investeşti în viitor. O abordare responsabilă a taxelor sau ratelor este obligatorie. Este cazul să stabileşti clar care sunt limitele şi responsabilităţile într-un parteneriat amoros sau de afaceri. Poţi faci mai multe acum, dar ai nevoie de un program bine stabilit.

Gemeni
Relaţiile sunt cele care necesită toată atenţia ta în timpul tranzitului lui Saturn prin Casa a VII-a. Vei învăţa despre adevărata semnificaţie a unui parteneriat şi vei descoperi cum limitele întăresc o relaţie amoroasă. Saturn te trezeşte la realitate şi te aduce cu picioarele pe pământ, astfel încât vei putea pune capăt unei relaţii care nu evoluează. Noi jurăminte de dragoste îşi fac apariţia la orizont. Dacă eşti fericită în cuplu, acum este momentul să treci la nivelul următor, să faci un pas important în evoluţia vieţii tale sentimentale.

Rac
Sănătatea, starea de bine, munca de zi cu zi şi rutina sunt aduse în prim-plan odată cu tranzitul lui Saturn prin Casa a VI-a. Este momentul să iei în serios intenţia de a avea mai multă grijă de tine. Pune la punct un program care să-ţi ofere suficient timp pentru muncă, dar şi pentru forma ta fizică. În plan profesional, Saturn în Casa a VI-a îţi oferă posibilitatea să înveţi foarte mult, dar fără să câştigi la nivelul potenţialului tău.

O îmbunătăţire a veniturilor va urma, dar pentru moment învaţă şi asimilează cât mai mult.

Leu
Creativitatea şi copiii sunt acum în centrul atenţiei, odată cu tranzitul lui Saturn prin Casa a V-a. Acordă atenţie nevoilor creatoare şi lasă-le să se manifeste. Foloseşte-ţi inspiraţia la maximum. Planurile care includ copiii trebuie să fie trecute printr-un filtru al maturităţii. Nu grăbi desfăşurarea lucrurilor. Dacă ai deja copii, disciplina şi rutina devin acum mult mai importante.

Fecioară
Casa a IV-a, a locuinţei şi a familiei este afectată acum de tranzitul lui Saturn. Este cazul să priveşti responsabilităţile domestice cu mai multă seriozitate. Dacă nu eşti mulţumită de locul în care stai, un plan pe termen lung, care să te ajute să ajungi acolo unde îţi doreşti este foarte necesar. Trebuie să faci şi ceva restructurări în ceea ce priveşte relaţiile cu familia.

Balanţă
Saturn intră în Casa a III-a, a comunicării, a călătoriilor scurte, a fraţilor şi a educaţiei. Aceşti doi ani şi jumătate te vor obliga să-ţi rafinezi autocontrolul şi să-ţi îmbunătăţeşti capacităţile de exprimare. Sunt necesare eforturi concentrate de a acumula cunoştinţe, de a-i învăţa pe alţii, dar şi de a scrie. Relaţia cu fraţii va trece printr-o restructurare pentru că responsabilităţile fiecăruia dintre voi afectează modul în care interacţionaţi.

Scorpion
Poţi răsufla uşurată acum că Saturn a părăsit semnul tău. Presiunea grea pe care ai simţit-o timp de doi ani se va risipi începând cu luna aceasta.

Acum că te-ai "redefinit", Saturn va intra în Casa a II-a, a banilor şi finanţelor, insistând să-ţi faci curăţenie în chestiunile legate de bani. Fii realistă cu privire la ceea ce ai şi la ceea ce datorezi. Consolidarea planului financiar şi plătirea datoriilor sunt esenţiale în această perioadă. Ia deciziile referitoare la bani cu multă atenţie şi maturitate.

Săgetător
Saturn intră în semnul tău, ceea ce înseamnă că toată această perioadă de doi ani şi jumătate este numai despre propria ta persoană. Vei descoperi adevăruri ascunse despre ceea ce vrei cu adevărat, dar şi ceea ce nu vrei. Vei avea mai mult curaj să-ţi prioritizezi nevoile. Este o etapă foarte importantă, când timpul şi energia ar trebui să fie concentrate asupra propriei tale persoane. Saturn te ajută să rupi legătura cu trecutul şi să fii foarte sinceră în legătură cu oamenii şi locurile pe care trebuie să le laşi în urmă. Este momentul să-ţi faci curat în viaţă, ca să ai apoi un start spectaculos.

Capricorn
Tranzitul lui Saturn prin Casa a XII-a te determină în această perioadă de doi ani şi jumătate să cobori de pe "scenă" şi să te întorci către interior. Este necesar să faci o pauză. Nivelul de energie poate fi scăzut şi vei fi nevoită să îţi dezvolţi latura spirituală. Te afli în ultimii ani ai unui ciclu de 29 de ani, atât cât are nevoie Saturn să tranziteze toate semnele, ceea ce înseamnă că este necesar să încetineşti ritmul. Vei avea ocazia acum să te confrunţi cu unele aspecte ascunse ale vieţii tale.

Vărsător
Sectorul social, adică cea de-a XI-a casă, este energizată de Saturn, ceea ce înseamnă că este momentul pentru o "revoluţie" în cadrul relaţiilor tale de prietenie.

Timpul de socializare ar putea scădea, de aceea trebui să oferi prioritate clipelor petrecute alături de prietenii adevăraţi, în locul celor superficiali. Saturn îţi oferă acel simţ al realităţi care îţi va permite să realizezi ce faci şi ce nu faci într-o relaţie de prietenie. Înţelepciunea ta este apreciată de cei din jur, dar asta nu înseamnă că trebuie să spui "Da" la orice ţi se cere.

Peşti
Saturn îţi influenţează cel mai puternic viaţa profesională în aceşti doi ani şi jumătate cât va tranzita Casa a X-a, a carierei. Vei fi pregătită să iei în serios ceea ce vrei în carieră şi în viaţă. Tot acest tranzit îţi mai oferă posibilitatea de a vedea cu claritate ce funcţionează şi ce nu în viaţa ta profesională. Ai puterea de a face schimbările, dar trebuie să fii realistă în privinţa perioadei de timp în care le vei face. Dacă îţi iubeşti profesia, explorează noi responsabilităţi. Dacă simţi că ai depăşit nivelul la care te afli acum, pune-te în valoare, aducând în prim-plan cunoştinţele şi experienţa ta. Trebuie să depui efort pentru a pune bazele unei cariere la care visezi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod