Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă marcată de începerea retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, dar şi de Luna Nouă în Taur, care poate aduce schimbări benefice şi un nou început Luni, 18 mai:

Este o perioadă marcată de începerea retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, dar şi de Luna Nouă în Taur, care poate aduce schimbări benefice şi un nou început

da37fd8ed0b6ec0c4275884fabc566f0

Luni, 18 mai: Lună Nouă în Taur; Mercur retrograd în Gemeni
Luna Nouă în Taur la începutul acestei săptămâni te va ajuta să-ţi dezvolţi şi să-ţi pui în valoare cu încredere un talent sau o abilitate personală. Această Lună Nouă poate aduce şi schimbări în plan financiar, dar va trebui să le iniţiezi, să faci tu primul pas.

Fă-ţi un plan şi urmează-l în săptămânile care vin.
Tot luni, pe 18 mai, Mercur va intra într-o fază de retrogradare, în care va rămâne până pe 11 iunie. Va aduce probleme de comunicare, neînţelegeri, întârzieri şi încurcături. Dar acest aspect are şi o latură pozitivă. Te va ajuta să reevaluezi un anumit aspect al vieţii tale.

Joi, 21 mai: Soarele intră în Gemeni; Venus opoziţie Pluto
Soarele intră în zodia Gemeni şi pune accentul acum asupra frământărilor de natură intelectuală.

Ideile sunt mai valoroase decât oricând.
Opoziţia dintre Venus şi Pluto poate crea o atmosferă dificilă în plan sentimental. Dacă alegi să-ţi rezolvi problemele pe calea iubirii, ai putea obţine rezultate mulţumitoare. Dar dacă alegi în schimb calea războiului, situaţia poate deveni şi mai urâtă. Este posibil să apară unele discuţii legate de controlul asupra banilor, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională

Vineri, 22 mai: Soarele opoziţie Saturn
Un aspect cu efecte neplăcute, care te va face să simţi că nu te poţi exprima cu adevărat.

Foloseşte criticile şi blocajele cu care ai de-a face pentru a te dezvolta şi mai mult şi pentru a trece la un nou nivel al dezvoltării tale personale. Este o oportunitate de a renunţa la tot ceea ce nu funcţionează.

Foto: Emily Balivet

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod