Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă excelentă, perfectă pentru a visa cu ochii deschişi, dar şi pentru a-ţi pune visele în practică. Sextilul dintre Mercur în Fecioară şi Saturn îţi permite să demarezi

Este o perioadă excelentă, perfectă pentru a visa cu ochii deschişi, dar şi pentru a-ţi pune visele în practică. Sextilul dintre Mercur în Fecioară şi Saturn îţi permite să demarezi protecte importante

full-moon-goddess-astrology-aries-mars-planet-sirius

Miercuri, 26 august - Mercur în Fecioară sextil Saturn; Soarele conjuncţie Jupiter
Sextilul dintre Mercur în Fecioară şi Saturn îţi oferă oportunitatea excelentă pentru a demara unul dintre cele mai importante planuri de viitor pe care le ai. Vei avea posibilitatea să convingi orice persoană cu autoritate să te susţină în demersurile tale, deci asigură-te că vei folosi acest aspect în favoarea ta.

De asemenea, vei obţine rezultate extraordinare în orice activitate care presupune concentrare intensă şi atenţie la detalii.

Tot miercuri, Soarele în Fecioară şi Jupiter vor forma o conjuncţie care îţi va aduce numai veşti bune atât în plan profesional, cât şi în cel al sănătăţii. De asemenea, acest aspect îţi va permite să-i ajuţi pe ceilalţi.

Joi, 27 august - Mercur intră în Balanţă
Mercur în Balanţă te va ajuta să vezi lucrurile nu numai din perspectiva ta, dar şi a partenerului tău.

Este începutul unei perioade în care poţi colabora uşor cu ceilalţi pentru a găsi cele mai bune soluţii. Deciziile pe care le iei după ce te-ai consultat cu cineva vor fi mai bune decât cele pe care le iei tu singură.

Sâmbătă, 29 august - Luna Plină în Peşti
Luna plină din zodia Peşti îţi va oferi o nouă perspectivă asupra vieţii şi te va face cumva să te gândeşti că lumea fizică nu este totul. Este o zi excelentă pentru a te relaxa, pentru a-ţi cultiva latura spirituală, pentru a medita şi a te ruga.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod