Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Va fi o perioadă marcată de confuzie, din cauza planetei Neptun, astrul iluziei, al viselor şi al fanteziilor, care îşi va relua mişcarea directă după câteva luni de retrogradare.

Va fi o perioadă marcată de confuzie, din cauza planetei Neptun, astrul iluziei, al viselor şi al fanteziilor, care îşi va relua mişcarea directă după câteva luni de retrogradare.Aspecte astrale


Marţi, 17 noiembrie - Soarele conjuncţie Mercur în Scorpion
Această conjuncţie te va ajuta să observi chiar şi cele mai mărunte detalii în chestiuni legate de afaceri sau parteneriate. De asemenea, te poţi baza pe intuiţia ta când vine vorba de a lua decizii în orice aspect al vieţii.

Miercuri, 18 noiembrie - Neptun direct
Planeta viselor, iluziilor, a confuziei dar şi a spiritualităţii îşi va relua mişcarea directă începând cu 18 noiembrie, după câteva luni de retrogradare.

Vei avea senzaţia că nu ştii pe ce planetă te afli, tocmai pentru că Neptun provoacă o atmosferă de confuzie, de ireal, în special în această zi. Nu te învinovăţi pentru lipsa de concentrare.

Vineri, 20 noiembrie - Mercur intră în zodia Săgetător; Venus cudratură Pluto
Planeta Mercur va intra în zodia Săgetător pe 20 noiembrie, unde va rămâne până pe 9 decembrie 2015. Va fi o perioadă marcată de un ataşament deosebit faţă de propriile idei şi faţă de nevoia de a la susţine cu tărie.

Ar putea sări scântei din această cauză, deci este important să ai grijă ce spui! De asemenea, Venus, planeta senzualităţii, a iubirii şi a relaţiilor se va afla într-un aspect tensionat cu Pluto, astrul sexualităţii şi al transformărilor profunde. Vei avea parte de tensiune sexuală puternică, dar şi destul de periculoasă. Este important să abordezi cu grijă conflictele în relaţiile amoroase, dar şi pe cele legate de bani.

Duminică, 22 noiembrie - Soarele intră în Săgetător
Spiritul aventuros şi entuziasmul zodiei Săgetător ne vor cuprinde pe toţi odată cu intrarea Soarelui în acest semn.

Te aşteaptă o perioadă în care vrei să explorezi, să te bucuri de viaţă şi să descoperi noi perspective.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod