Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă marcată de multă energie, de acţiune şi schimbări importante. Luna Nouă din zodia Berbec este un moment bun de start pentru proiecte de amploare. Iată care sunt principalele

Este o perioadă marcată de multă energie, de acţiune şi schimbări importante. Luna Nouă din zodia Berbec este un moment bun de start pentru proiecte de amploare. Iată care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 4 - 10 aprilie 2016:

cer

Marţi, 5 aprilie - Soarele trigon Saturn; Venus intră în zodia Berbec; Mercur intră în zodia Taur
Trigonul dintre Soare şi Saturn îţi permite să munceşti cu multă determinare şi eficienţă pentru îndeplinirea unui scop major. Şi viaţa amoroasă va fi plină de acţiune odată cu intrarea lui Venus în Berbec.

Este o perioadă bună în care să-i reaminteşti persoanei iubite că este la fel de importantă pentru tine ca în prima zi. Tot marţi, Mercur va intra în zodia Taur, ceea ce te determină să te gândeşti mai mult la modalităţi de a obţine stabilitatea în viaţa ta, în general, dar şi în plan financiar.

Miercuri, 6 aprilie - Soarele cuadratură Pluto
Miercuri, Soarele va forma o cuadratură cu Pluto. Este o zi în care nu ar trebui să-ţi măsori forţele cu cineva despre care ştii că este mai puternic decât tine.

Iar dacă tu eşti cea care deţine autoritatea, ai grijă să nu te transformi într-un tiran. Este o zi în care abuzul de putere are consecinţe serioase.

Joi, 7 aprilie - Luna Nouă în Berbec
Pentru că are loc în primul semn al zodiacului, în Berbec, această Lună Nouă este deosebit de importantă, fiind o ocazie excelentă de a începe ceva ce vrei să realizezi până anul viitor. Nu rata ocazia!

Sâmbătă, 9 aprilie - Soarele conjuncţie Uranus
Conjuncţia dintre Soare şi Uranus va oferi multă energie, dar şi schimbări neprevăzute pe toate planurile.

Fii originală, dar nu exagera!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod