Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă marcată de necesitatea de a ne analiza propriile emoţii şi temeri pentru a descoperi ce se ascunde de fapt în spatele unor acţiuni Luni, 18 aprilie - Pluto retrograd;

Este o perioadă marcată de necesitatea de a ne analiza propriile emoţii şi temeri pentru a descoperi ce se ascunde de fapt în spatele unor acţiuni

e8b59d023510f32710d320d29a3632e4

Luni, 18 aprilie - Pluto retrograd; Venus trigon Saturn
Pluto îşi începe mişcarea retrogradă luni, care va dura până în septembrie 2016. În toată această perioadă vei fi nevoită să apelezi la introspecţie pentru a descoperi care sunt blocajele tale personale ce te împiedică să evoluezi şi să te transformi într-o variantă mai bună a ta.

Trigonul de luni, dintre Saturn şi Venus, va fi singurul aspect al acestei săptămâni care oferă stabilitate în chestiunile amoroase, apoi restul zilelor vor veni cu numeroase provocări.

Marţi, 19 aprilie - Soarele întră în zodia Taur; Venus cuadratură Pluto
Soarele va intra în zodia Taur marţi, ceea ce aduce în prim-plan simţurile şi plăcerea de a te bucura de lucrurile simple ale vieţii. Dar cuadratura dintre Venus, planeta iubirii, şi Pluto vine să întunece puţin situaţia, astfel încât gelozia, obsesia şi dorinţa exagerată pot pune stăpânire pe noi.

Vineri, 22 aprilie - Luna plină în Scorpion; Venus conjuncţie Uranus
Sentimentele adânci, misterul şi secretele sunt puternic iluminate de Luna Plină din zodia Scorpion.

Dar aspectele pozitive pe care Luna le formează cu Neptun ne vor ajuta să folosim această fază lunară în favoarea noastră. Venus va forma o conjuncţie cu Uranus, astrul schimbării şi al transformărilor radicale, aspect care va face ca nimic să nu fie ceea ce pare în plan amoros.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod