Ce îşi doreşte un bărbat din Rac de la o femeie. Află răspunsul!

Racul este un semn de apă, iar nativii acestui semn sunt recunoscuţi pentru sensibilitatea lor emoţională şi pentru trăirile sentimentale intense. Dar nu te lăsa păcălită de astfel

Racul este un semn de apă, iar nativii acestui semn sunt recunoscuţi pentru sensibilitatea lor emoţională şi pentru trăirile sentimentale intense.

Dar nu te lăsa păcălită de astfel de descrieri, pentru că bărbatul din zodia Racului nu este chiar atât de emotiv pe cât pare. De fapt, este o persoană practică, orientată către succes, muncitoare şi responsabilă. Sentimentele sunt intense în cazul lui, dar când este nevoie, este cu picioarele pe pământ mai mult decât oricine altcineva.

Dacă vrei alături de tine un bărbat familist, care face orice pentru cei dragi, atunci ai ales pe cine trebuie.

Nativul din Rac preferă femeile stabile, puternice, pragmatice, care ştiu ce vor. Lui îi este adesea destul de dificil să ia decizii foarte importante şi are nevoie de o femeie pe sfaturile căreia se poate baza.

Este uneori materialist şi munceşte mult pentru ca familia lui să nu ducă lipsă de nimic. Este un adevărat "strângător", din acest punct de vedere.

Căminul este extrem de important pentru bărbatul din zodia Racului, iar o femeie care se pricepe la tot ceea ce înseamnă administrarea unei gospodării este o adevărată comoară pentru el.

Îi plac femeiele care iubesc copiii, care ştiu să gătească şi pentru care viaţa de familie este o binecuvântare, nu o corvoadă.

Din punct de vedere fizic, are o slăbiciune pentru femeile voluptoase, preferându-le pe cele cu forme bine definite. Îi place să fie răsfăţat şi nu l-ar deranja cu nimic ca iubita lui să-l ocrotească şi să-l dădăcească din când în când ca o mamă.

Este foarte compatibil cu semnele de pământ, fecioară, capricorn şi taur.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod