Bărbatul din zodia Berbecului. Tot ce vrei să ştii despre el

Nu e prea greu să te îndrăgosteşti de un nativ din zodia Berbecului, mai ales dacă eşti atrasă de bărbaţii expansivi, plini de energie şi puşi tot timpul pe distrus bariere, limite sau

Nu e prea greu să te îndrăgosteşti de un nativ din zodia Berbecului, mai ales dacă eşti atrasă de bărbaţii expansivi, plini de energie şi puşi tot timpul pe distrus bariere, limite sau recorduri.

Şi pentru că a venit vorba de recorduri, cel mai celebru Berbec al momentului este austriacul Felix Baumgartner, care a reuşit să "spargă" trei recoduri dintr-o singură lovitură prin săritura sa cu paraşuta de la 39 de kilometri altitudine.

Berbecul este un semn masculin, cardinal, de foc.

Este asociat cu începutul, iniţiativa, dinamismul, energia, curajul şi spiritul de luptă. Este semnul celor curajoşi, care, pentru a-şi defini personalitatea, încearcă să se impună prin faptele lor şi să obţină recunoaşterea meritelor lor. Indică impulsivitate, agresivitate, curaj dus până la absurd, spontaneitate, pasiune, inovaţie şi inventivitate, dorinţă de cercetare şi cunoaştere, aventură şi atracţie spre necunoscut, spre fapte măreţe.

Bărbatul din zodia Berbecului este adesea extrovertit, îndrăzneţ şi plin de energie.
Ai două variante: fie îl iubeşti, fie îl urăşti, dar în niciun caz nu poţi să-l ignori. Cea mai interesantă calitate a sa este aceea că se transformă din berbecul fioros în mieluşelul cel blând şi vulnerabil, şi asta mai ales atunci când iubeşte.

Nativul din Berbec se îndrăgosteşte foarte uşor şi poate fi destul de superficial, dar devine brusc serios atunci când simte că a găsit femeia potrivită. Este gelos, posesiv şi este predispus să-şi adore iubita. În cazul său, expresia "dragostea e oarbă" devine cât se poate de reală.

Dacă vrei să cucereşti un bărbat din Berbec, îi atragi atenţia prin ceea ce-l fascinează cel mai mult: curaj, energie, îndrăzneală.

Este fascinat de femeile care nu se tem să-şi susţină ideile, care sunt dipuse să încerce mereu ceva nou. I-ar plăcea să fii combinaţia perfectă dintre zâna cea bună şi Xena, prinţesa războinică.

Principalele defecte ale acestui nativ sunt impulsivitatea, agresivitatea, încăpăţânarea. Îi place să se cam laude singur, ceea ce uneori îl face să pară penibil.

Câţiva dintre bărbaţii celebri din zodia berbecului sunt Robert Downey Jr., Russell Crowe, Alec Baldwin, David Letterman, Steven Seagal.

Din România sunt Dan Bittman, Cheloo, Ombladon, Mihai Petre.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod