Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna octombrie

Doar unele zodii sunt mai norocoase luna aceasta. Află dacă te numeri printre ele!
Dacă ești singur/ă și dornic/ă de o relație, zodia ta îți poate dezvălui șansele de a-ți găsi jumătatea în luna octombrie!

Berbec


Vei avea parte de numeroase oportunități în dragoste în această perioadă, șansele de a-ți găsi jumătatea fiind destul de mari. Începutul și sfârșitul lunii octombrie promit cel mai mult. Relațiile începute în aceste zile vor fi pline de romantism.

Taur


Șansa de a-ți găsi jumătatea în octombrie este destul de mare în ultima săptămână a lunii. Abilitățile tale de socializare sunt excelente, așadar poți atrage cu vorbele pe cine vrei tu!

Citește și: Zodiile care își pierd rapid interesul în dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

 

Gemeni


Dacă ești singur/ă și dornic/ă de o relație, ai toate șansele ca pe parcursul întregii acestei luni să întâlnești pe cineva cu ajutorul prietenilor și cunoștințelor tale.


Rac


Dacă ești dornic/ă să te implici într-o relație amoroasă, perioada 4-28 octombrie este încurajatoare.

Leu


Vei avea o serie de oportunități romantice în această lună. Iubirea este destul de aproape de locul în care trăiești. De asemenea, îți poți găsi jumătatea și în timp ce călătorești în străinătate. Perioada 1-22 octombrie este încurajatoare pentru noi relații.

Fecioară


Vei putea atrage pe oricine cu ajutorul carismei tale puternice în orice zi din această lună, trebuie doar să vrei acest lucru.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanță


Venus te ajută să îți găsești jumătatea în această lună.
Dacă ești interesat/ă de căsătorie, aceste zile sunt de bun augur.

Scorpion


Iubirea poate fi găsită în locuri în care nu te aștepți, cum ar fi la biserică. De asemenea, apropiații îți pot face cunoștință cu o persoană specială. Perioada 1-28 octombrie este încurajatoare pentru relațiile de dragoste.

Săgetător


Vei avea parte de o mulțime de oportunități romantice luna aceasta. Cu toate acestea, nu te grăbi să sari în brațele oricui. Ești tentat/ă să te implici în relații pentru bani, însă asta nu înseamnă că ți-ai găsit jumătatea!

Capricorn


Dacă ești în căutarea jumătății, este posibil să o găsești într-un mediu cultural.

Vărsător


Ai toate șansele să îți găsești un/o partener/ă între 1-22 octombrie și acesta/easta să fie o persoană destul de influentă.
Cu toate acestea, nu va fi vorba despre iubirea vieții tale și pasiunea va dispărea rapid din cauza faptului că partenerul/a va fi ocupat.

Pești


Ai toate șansele să îți găsești jumătatea între 4 și 28 octombrie. Relațiile începute în această perioadă pot ajunge la căsătorie.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod