Zodiile bărbaților infideli. 5 semne de care să te ferești

Descoperă dacă iubitul tău sau tipul pe care îl placi este predispus la infidelitate!

Unele zodii iubesc atât de mult să iubească, încât pur și simplu nu se pot sătura niciodată de asta. Așadar, nu este suficient să aibă o relație, ele au nevoie de mai multe, în același timp.

Să fii înșelată poate fi unul dintre cele mai urâte lucruri de pe pământ. Poate crezi că ești singura femeie pentru el, până când îl prinzi cu altcineva. Apoi, își cere scuze și va jura că nu o să mai facă niciodată asta, până când vei afla din nou că ai fost păcălită.

Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!


În acel moment, vei simți o mulțime de lucruri deodată. S-ar putea să te întrebi dacă i-a păsat vreodată de tine sau dacă doar s-a folosit de tine în timp ce iubea pe altcineva.

Relațiile sunt complicate, dragostea este complicată


Este greu să găsești pe cineva care să fie fidel și cinstit în zilele noastre. În timp ce unele zodii tind să fie mai loiale, există și altele predispuse la infidelitate.

Cele din urmă pot fi maeste în manipulare, indecise sau pur și simplu se plictisesc ușor.

Care sunt zodiile de bărbați care te vor înșela:


Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili și adoră să fie înconjurați de oameni. Ei pot vorbi toată noaptea cu o fată nouă pe care tocmai au cunoscut-o și să să simtă bine chiar și atunci când tu nu ești în preajmă. Sunt firi neliniștite care preferă să iasă să se distreze decât să petreacă o seară de weekend cu tine. Gemenii sunt curioși și se simt atrași de tot ce e nou, mai ales când vine vorba de oameni. Deoarece le merge mintea, vor învăța rapid cum să facă față mai multor relații simultan. De asemenea, sunt cunoscuți pentru faptul că sunt indeciși. Acest lucru poate însemna că te-ar putea dori azi, dar mâine va vrea să scape de tine. În cele din urmă, va face loc unei alte femei în viața lui pentru ca lucrurile să devină mai palpitante. Ei urăsc monotonia, un alt motiv pentru care ar putea fi infideli. Se plictisesc de aceeași femeie și au nevoie de o altă fată la care să fugă atunci când cu tine lucrurile devin prea previzibile.



Balanță

Bărbatul Balanță urăște să fie singur. Aceasta devine o problemă în zilele în care ești ocupată și are nevoie de cineva cu care să-și petreacă timpul. O Balanță ar putea fi infidelă într-un moment ca acesta. Amanta lui va fi acolo în toate momentele în care tu nu poți fi. De asemenea, acest nativ este indecis și foarte sociabil. Îi place să fie în preajma altor oameni și, uneori, s-ar putea ca dragostea ta să nu fie suficientă pentru a-i satisface nevoile. El trebuie să se simtă stimulat și de alții, nu doar de tine. Balanța tinde să evite confruntările cât se poate de mult, așa că, dacă e ceva în neregulă în relație, nu îți va spune niciodată asta. Te va păstra în jurul lui, astfel încât să crezi că totul este în regulă, dar pe la spate va încerca să umple golul cu o amantă.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este foarte secretos, așa că fii atentă la doamnele din jurul lui. S-ar putea ca printre ele să fie și amanta lui, dar se pricepe de minune să o ascundă.
Defectul lui este necinstea. Asta nu înseamnă că trebuie să îi monitorizezi telefonul și să îi citești mesajele când nu se află în cameră cu tine, ci doar să fii conștientă de această trăsătură. Dacă-l prinzi cu o minciună, vei știi că ar putea exista mult mai multe alte lucruri pe care nu ți le spune. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru comportamenul lor rece, calm și controlat. Acest lucru îi facilitează șansa la o viață dublă. Nu e exclus să întoarcă totul împotriva ta dacă îl acuzi că flirtează cu o altă fată. Apoi îți va spune să te relaxezi, pentru că nu ai de ce să îți faci griji.

Berbec

Bărbatul Berbec este foarte nerăbdător. Dacă ești o persoană ocupată, s-ar putea să se plictisească să te tot aștepte și se va arunca în brațele altcuiva. Este cunoscut pentru impulsivitatea lui, ceea ce nu este un lucru bun în acest caz. La un moment dat, s-ar putea să nu reziste tentației de a fi cu acea fată drăguță care stă singură la bar. El va merge să o abordeze și să o cucerească atunci când nu ești în preajmă doar pentru că poate! Adoră ideea ca două femei să se gândească și să concureze pentru el.
Berbecul este, de asemenea, încrezător, iar încrederea este o trăsătură atractivă. Îi va fi ușor să încânte o altă fată cu atitudinea sa.

Leu

Leul este expert în a se pune în situații dificile și să le facă să funcționeze. Așadar, va găsi echilibrul perfect între tine și amantă. A avea două iubite în același timp este o sarcină complicată pentru unii, dar nu și pentru el. Atuul unui Leu este cretivitatea lui. Va reuși cu brio să le facă pe toate femeile din viața lui să se simtă speciale. De asemenea, este foarte bun la scuze pentru zilele în care dispare din peisaj.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 28 Nov 2020, 12:06
    Zodia mea scorpion și el capricorn

    As dori sa primesc pe email despre aceste zodii, va mulțumesc!

    0
    0

  • Petrea pe 11 Nov 2020, 07:44
    Bărbatul Scorpion femeia leu

    Eu Scorpion, ea leu.

    0
    0

  • Tunde pe 10 Nov 2020, 22:30
    Relatie

    Zodiac mea leu si scorpion

    0
    0

  • Nicoleta pe 10 Nov 2020, 22:15
    Compatibilitate intre femeie capricorn si bărbat berbec

    As dori e-mail despre compatibilitate intre aceste 2 zodii

    0
    0

  • Loredana oana pe 10 Nov 2020, 21:01
    Zodia mea Balanța și capricorn

    A s dori comentarii despre aceste doua zodii!

    0
    0

  • Aliona pe 10 Nov 2020, 17:25
    Zodiile femeia berbec și bărbatu varsator

    Vreau sa știu cît de compatibile sunt aceste zodii

    0
    0

  • Maria pe 5 Aug 2020, 05:33
    Legătură dintre zodiile femeia leu și bărbatul taur

    As dori sa primesc pe email despre aceste zodii va mulțumesc

    0
    0

  • Cristina pe 19 Mai 2020, 08:55
    Zodia mea scorpion și zodia leu

    Vreau pe email despre aceste două zodii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod