Femeie punctuală

Te întâlneşti cu o femeie sau un bărbat din Fecioară? Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ştii!

Fecioara, cel de-al şaselea semn al zodiacului, este adesea stigmatizată pentru că este pretenţioasă şi hipercritică.
Dacă te întâlneşti cu un nativ din această zodie, trebuie să ştii că el e metodic şi eficient şi s-a născut pentru a-i sluji pe alţii, iar dacă le intri la suflet, vei culege toate recompensele.

Fecioara este un semn de Pământ, ceea ce înseamnă că e cu picioarele pe pământ. Este curajoasă din fire şi are o tonă de energie, atât psihică, cât şi fizică. Acect lucru se datorează faptului că Fecioara e condusă de Mercur, planeta responsabilă de comunicare şi discernământ intelectual. Fecioara se potriveşte cel mai bine cu semnele de Pământ pentru punctele lor comune, dar şi cu semnele de apă pentru sensibilitatea lor. Taurul, Racul, Scorpionul şi Capricornul se vor înţelege bine cu Fecioara.

Să te întâlneşti cu o Fecioară poate fi o experienţă intensă. Aşa că iată ce trebuie să ştii:

O Fecioară respectă programul

Când o Fecioară planifică o întâlnire, ea este foarte atentă la detalii. Dintre toate semnele, ea cel mai posibil îţi va trimite un itinerar al serii, planificat pas cu pas.
Acest lucru se întâmplă pentru că Fecioara prosperă când totul e organizat şi o face să se simtă în siguranţă. Deşi ea e sensibilă şi romantică, ea nu te va surprinde cu o întâlnire spontană. Dacă eşti unul dintre semnele mai aventuroase, ar trebui să atenţionezi Fecioara cu privire la acest lucru. Planificarea unei călătorii cu o Fecioară poate fi agonizantă, deoarece va dori să bifeze toate atracţiile şi toate opririle de odihnă. Ea este o persoană bună, însă e nevoie de multă răbdare cu ea.

Fecioara e foarte practică

Fecioara e genul de persoană care îţi va cumpăra o cafetieră de ziua de naştere nu pentru că ţi-o doreai, ci pentru că ea crede că ai nevoie de una. Dacă nu reuşeşti să vezi frumuseţea şi romantismul în gesturile ei practice, atunci cel mai probabil vei fi dezamgăgit de afecţiunea ei.
E necesar să înţelegi că Fecioara vrea ca lucrurile din viaţa ta să fie cât mai simple şi cât mai eficiente posibil. Poţi oricând să te bazezi pe ea pentru a te ajuta în îndeplinirea sarcinilor. Dacă se întâmplă ca o ea să întârzie, cu siguranţă îţi va trimite un mesaj sau te va suna pentru a te anunţa. O iubită din această zodie nu te va lăsa niciodată în incertitudine şi poţi conta pe ea.

Critica este o slăbiciune a Fecioarei

Fecioara examinează totul şi nu lasă niciun detaliu să îi scape. Dacă te întâlneşti cu o Fecioară, trebuie să îi arăţi un fel de sensibilitate şi grijă pe care ea de multe ori nu o poate oferi. Slăbiciunea majoră a ei este că nu-şi dau seama de propriile greşeli, iar în calitate de partener trebuie să îi oferi sprijinul. O Fecioară va fi, de asemenea, hiper-obsesivă în ceea ce te priveşte.
Ea este loială, deci dacă a decis să fie cu tine, poţi avea încredere că a analizat deja toate defectele tale şi a decis că poate trăi cu ele. Cu toate acestea, aşteaptă-te să îţi ofere o mulţime de sfaturi, indiferent dacă doreşti sau nu acest lucru.

Fecioara e foarte muncitoare

Fecioara este perfecţionistă şi este extrem de greu să o ţii departe de munca ei. În cazul în care alte semne părăsesc locul de muncă la ora fixă, ea mai stă peste program, iar acasă va continua să vorbească despre asta. Dacă are termene limită sau proiecte de finalizat, Fecioara poate părea preocupată şi mai distantă decât de obicei. Când te întâlneşti cu o Fecioară, este important să recunoşti că jobul ei este primordial. Dacă trebuie să lucreze peste weekend, nu planifica nimic care să o distragă. O Fecioară vrea să se perfecţioneze mereu şi să evolueze în carieră.


Respectă-i spaţiul

Spaţiul intim al unei Fecioare este foarte important pentru ea. Ea are reputaţia de a fi ciudata zodiacului şi asta din cauza naturii lor practice şi detaliate. O Fecioară poate să nu fie aşa cum crede lumea că ea, dar te poţi aştepta ca ea să fie foarte organizată. Ea este foarte introvertită şi nu se dezvoltă neapărat într-un context social. Este vital să îi respecţi decizia de a se retrage pentru a-şi reîncărca bateriile. Datorită naturii pământeşti, s-ar putea îngropa în muncă şi în proiecte.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod