Talismanele norocoase ale zodiilor: Ce bijuterie simbol trebuie să porți

Traversăm o perioadă dificilă, în care un plus de protecție și de noroc nu strică niciunuia dintre noi. Ne agățăm de simboluri și începem să ne apropiem tot mai mult de latura noastră spirituală, poate una dintre cele mai importante consecințe pozitive ale situației actuale.
Atunci când alegi o bijuterie cu valoare de simbol, care să îți aducă noroc, protecție, magie în viață, asigură-te că mizezi pe accesorii care să se contopească perfect cu personalitatea ta. Dintre acestea, talismanele norocoase ale zodiilor vor fi cele care vor face o diferență imensă în viața ta. Vezi ce îți recomandăm în rândurile de mai jos!

Spune-ne ce zodie ești și îți spunem ce talisman te protejează!

Energiile pozitive care înconjoară precum o aură binefăcătoare talismanele norocoase de mai jos te vor apăra de supărare, de boală, de ghinion, te vor proteja cu forța lor atemporală. Mai important, îți vor vindeca sufletul în aceste vremuri pline de restriște.
Căutând puteri călăuzitoare, noi am poposit la Accent Bijuterii, acolo unde știm că toate podoabele sunt concepute cu dragoste și contopesc energiile pozitive cu pasiunea bijutierilor, dublând astfel capacitatea de apărare și vibrațiile bune. Iată ce îți recomandăm!

Berbec – Dragonul


Scuipă foc și scoate fum pe nări, dar nu e nici pe departe la fel de înspăimântător ca tine atunci când te enervezi. Lăsând gluma la o parte, Dragonul este corespondentul din zodiacul chinezesc cel mai potrivit pentru zodia Berbec. Îi reprezintă cu onoare pe cei cu sufletul înflăcărat, cu voință de fier și cu calități de lider. Purtând un talisman cu dragon, vei obține claritate în gândire, capacitatea de a te ridica deasupra tuturor obstacolelor pe care ți le așterne viața în cale, noroc și creștere spirituală: exact ceea ce ai nevoie acum.

Taur – Ciocanul lui Thor


Cine nu a pus ochii pe chipeșul actor care îl interpretează pe Thor în seria Avengers? Dacă tu, cu natura ta senzuală, ești cu siguranță o candidată cu șanse la inima lui Chris Hemsworth (numai dacă nu ar fi fericit și căsătorit!), zodia ta rezonează mai bine cu…ciocanul său.
În mitologia nordică, ciocanul reprezenta forța creatoare și puterea Divinității, fiind folosit de zeu pentru a fabrica tunetele și fulgerele. Simbol atotputernic al vikingilor, ciocanul lui Thor îți va dărui putere de muncă, determinare, spirit vizionar și capacitatea de a-ți transforma toate visele în realitate.

Gemeni – Masca Teatrului


Nu degeaba despre tine se spune că ești zodia duală prin definiție. Ai capacitatea unică de a simți până în străfundurile inimii și în întreaga lor profunzime toată pleiada de emoții umane, de la bucurie la tristețe, de la extaz la disperare. Simbolizând teatrul viu, arta, pasiunea, chiar drama, pandantivul Masca teatrului este corespondent al celor două muze antice, a comediei și a tragediei, Melpomene și Thalia.
Oferindu-ți posibilitatea de a exterioriza mai ușor sentimentele, îți va nuanța natura incredibil de complexă.

Rac – Pomul vieții


Nu este simbol care să reprezinte mai bine valorile în care crezi decât miticul Pom al vieții. Prezent în toate culturile și adorat în toate religiile, acest talisman norocos subliniază conexiunea pe care o avem cu toții și cu totul din jurul nostru, atașamentul față de familie și fertilitatea, puterea și dezvoltarea personală, dar și dragostea de pace. Poartă cu mândrie pandantivul din argint 925 ‰ de la Accent Bijuterii, care îți va clădi în suflet speranța, îți va da putere de a merge mai departe (fără pașii înapoi caracteristici zodiei tale) și îți va inspira atât de necesara încredere în tine. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod