Soarele intră în Vărsător. Vezi cum te influențează asta, în funcție de zodie

Soarele va tranzita zodia Vărsătorului pe data de 19 ianuarie, fiind considerat unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale începutului de an. Este timpul ca nativii să își dea un reset și să se reconecteze cu lumea lor interioară.
Vărstătorul este un semn astrologic intelectual, care este definit de originalitate și libertate, astfel că energia imboldului cosmic pe care o oferă această tranziție le va inspira și pe celelalte zodii să își urmeze inima în alegerile pe care le au de făcut. Tranziția Soarelui prin Vărsător, semnul revoluționar și independent al horoscopului, este o oportunitate pentru toți nativii să își activeze "copilul nonconformist" din ei și să realizeze cât de importante sunt propriile gânduri și sentimente, nealterate de factori externi.


Acum vei simți o nevoie arzătoare de a juca după propriile reguli, de a îți urmări interesele mai ciudate și de a atrage persoane interesante în viața ta. Strălucești cel mai puternic atunci când sentimentele umane orientate spre viitor primează în fața materialismului.

Soarele în Vărsător - cum afectează fiecare zodie în parte


Berbec. Nu îți impune singur bariere atunci când vine vorba despre realizarea lucrurilor pe care ți le-ai propus. Energia Soarelui în Vărsător te va ajuta să turezi la maxim motoarele și să strălucești în anturajul tău, fie că este vorba despre grupul de prieteni sau de echipa de la birou.
Vorbește doar cu înțelepciune și nu spune lucruri negândite care ar putea să îți afecteze relațiile cu oamenii dragi.

Taur. Viața ta profesională este pe cale de a înflori și nu este cazul să încetinești chiar acum. Va trebui să îți ramifici zona de interese și să privești către obiective noi, pentru a-ți revigora mentalitatea și a-ți spori creativitatea la locul de muncă. Spune "da" oricărei oportunități care apare și nu îți fie teamă de eșec, acum este timpul să îți rezervi locul pe podiumul învingătorilor și să ieși în evidență. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod